O jednoj od najpopularnijih pjevačica se stalno piše u medijima i iznose se razne tvrdnje pa se tako dugo  spekulisalo da je došlo do razdora u vezi bivše frizerke i kume Cece Ražnatović. Međutim, sada su otklonjene sve sumnje u vezi s tim. Prema izvješćima,  kolegica i kuma poznate pjevačice i ona su  prestale međusobno komunicirati na dulje vrijeme. Međutim, kasnije je Svetlana Bubanja Bucka u epizodi dokumentarnog dramskog serijala “Ceca Show” otkrila da su glasine bile neutemeljene. Bucka je detaljnije govorila o njihovom suradničkom odnosu te je istaknula brojne kušnje i nevolje koje su ona i poznata folk pjevačica zajedno prebrodile.

Godine 2001. Ceca mi je ponudila suradnju na jednom projektu. Za mene je saznala od svojih prijatelja i zaposlenika. Skoro dva desetljeća Ceca i ja smo blisko surađivali. Naše je partnerstvo bilo ispunjeno širokim rasponom emocija, uključujući humor, veselje, tugu i ushićenje.

Bucka je ispričala o incidentu koji se dogodio na koncertu. Prema riječima Bucke,  Ceca nije mogla dalje stajati u sandalama tijekom nastupa. On joj je priskočila u pomoć i pažljivo joj skinula sandale. Tijekom nedavnog koncerta u Sydneyu obožavatelji su se nestrpljivo okupili oko pozornice kako bi se slikali sa svojim omiljenim izvođačima nakon što je koncert završio. Ceca privukla moju pozornost dok je prilazila noseći haljinu s tankim naramenicama . Stajala sam ispred nje, provjeravajući je li sve u redu, kad sam odjednom primijetila kako jedan remen počinje pucati. U tom trenutku činilo se kao scena ravno iz filma. Dok sam promatrala remen, primijetila sam da se neprestano rasteže i znala sam da će svaki čas puknuti. U djeliću sekunde preskočila sam gomilu, a kako je remen popustio, uspijela sam ga uhvatiti.

Cecinabivša frizerka i kuma, doživjela je izazovno poglavlje u životu kada joj je dijagnosticiran rak dojke. Svoju pobjedu nad zloćudnom bolešću zahvaljuje podršci Cece i Mire Škorić. Prije sedam godina, na koncertnoj turneji s Cecom, prvo mi je pronađen tumor na dojci. Na tom specifičnom nastupu bila je i Mira Škorić. Mira mi je, kao i Ceca, pružala veliku podršku tijekom cijele operacije. Mira je angažirala svog osobnog liječnika i pobrinula se da mi pomogne koliko god može.