Nakon niza rekordnih koncerata u Hrvatskoj, popularnost Aleksandre Prijović skočila je do novih visina, što je rezultiralo gotovo trenutnom rasprodajom triju dvorana u Rijeci u samo dva dana.

Zbog toga su se splitskom gradonačelniku obratili zbog njegova mišljenja o talentiranoj umjetnici. U nedavnoj epizodi emisije Nedjeljom u dva Aleksandra Stanovića pojavio se Ivica Puljak. U jednom trenutku raspravljali su i o talentiranoj mladoj zvijezdi.

Stankovića je zanimalo je li bilo upita za nastup Aleksandre Prijović u Splitu, jer nije siguran ima li takvih zahtjeva. Nedavna zabrana Prijinog koncerta u gradu od strane gradonačelnika Zadra mnoge je još više iznenadila njegov odgovor.

Puljak je iskazao uobičajenu neodlučnost kada je riječ o donošenju odluka, ali da se njega netko pita, bio bi otvoren za tu ideju, rekavši “da, zašto ne”.

Kako doznaju mediji iz pouzdanog izvora, zadarski gradonačelnik Branko Dukić odbio je zahtjev organizatora koncerta navodeći kao razlog nedostatak slobodnih termina u dvorani Krešimira Ćosića.