Aleksandra Prijović svakoga dana ne prestaje da oduševljava svojim nizom postignuća. Osim uzastopnih koncerata u Rijeci, Aleksandra je nedavno otkrila planove za još jedan nastup u Varaždinu.

“Nedostaje mi riječi kada treba izraziti svoju zahvalnost prema vama. Omogućili ste mi da svoje snove pretvorim u stvarnost i na tome sam vam vječno zahvalna.

Oduševljeni smo što možemo najaviti da ćemo treću večer zaredom nastupiti u Rijeci, a zbog velike potražnje sa zadovoljstvom mogu reći da ćemo dodati još jedan koncert u Varaždinu.

Vaša podrška i ljubav bili su zaista nevjerojatni, a ja sam preplavljena emocijama. Ovo iskustvo nadilazi sve što sam ikada mogla zamisliti i zauvijek sam zahvalna.”

Inače, ovo oglašavanje njeno je prvo nakon objave snimke sa zagrebačkog koncerta Josipe Lisac, gdje je istaknula da joj nije mjesto u Areni Zagreb zbog aktualnog trenda pojedinaca koji se nastoje dokazati upravo u tom prostoru.

– Moj menadžment je rekao: “Josipa mi smo hteli Arenu!” Međutim, odmah sam osjetio odbojnost prema toj ideji. Pomisao da kročim nogom na to mjesto jednostavno nije bila za mene.

Izrazila sam svoje osjećaje publici i, na moje iznenađenje, dočekana sam gromoglasnim pljeskom. Ova reakcija odmah je povukla paralelu između hrvatske dive, i rečenice “Svi u Arenu!” Nadalje, njeni uzvici “O ne!” podsjećale su na pet rasprodanih Arena Prijovićke.