Iako je službeno poznat kao Vladimir Petrović, mnogima će zauvijek ostati u sjećanju kao Boba iz “Žikine dinastije”.

U svojim filmskim nastojanjima razvio je duboku ljubav prema zanosnoj Mariji, dok u privatnom životu više od trideset godina gaji vezu s Jasminkom Petrović.

Vrlo je cijenjena autorica, napisala je više od trideset knjiga posebno namijenjenih mladoj publici. Jedno od njezinih najpoznatijih djela nedvojbeno je roman “Ljeto kad sam naučila letjeti” koji je nedavno ekraniziran.

Vlada, unatoč ogromnoj popularnosti, nikada nije pokazivao uobraženost. Zapravo, njegova je supruga u početku bila privučena njime zbog njegove skromne naravi.

Vlada, kojeg i dalje pomno prati Bob iz Žikine dinastije, razmišlja o putu koji je proveo nekoliko godina da bi stekao slavu, a zatim desetljeća da bi ponovno stekao anonimnost i živio relativno običnim životom.

Iako su Vlada i Jasminka šezdesetogodišnjaci i troje unučadi, njihova mladenačka energija i dalje je očita. To je najočitije u njihovoj sklonosti putovanju motociklom.

Jasminka priznaje da stalno kasni i da je Vlada tu da je odveze. Iako je u početku bila ispunjena strepnjom, navikla se na ovaj scenarij. Svoju hvaljenu knjigu Jasminka posvećuje supružniku.