Odnos Cece Ražnatović i Dragane Mirkovića i dalje je zategnut, a točan uzrok njihove nesuglasice i dalje je obavijen velom misterije.

Tema o kojoj se radi opisana je kao “preuzimanje trona”, konkretno misleći na Cecin uspon do istaknutosti 1990-ih, nadmašivši Draganu kao vodeću pjevačicu.

Zanimljivo, nikakvi komentari nikada nisu dani u vezi s ovim pitanjem. Tijekom jednog od idućih nastupa Dragana je dala primjedbu o susretu i dugotrajnoj svađi.

“U vremenu devedesetih, vremenu dalekom od naivnosti, proživljavala sam izazovna iskustva u rukama Cece i njezinog tima. Tijekom tih godina dosljedno sam se opredjeljivao za put prikrivanja, prihvaćajući tišinu kao svoje utočište.

Kolegica Ceca se u jednom trenutku suočila sa zabranom ove televizije zbog neprimjerenog ponašanja prema utjecajnim osobama. Nastavila sam pokazati svoj pravi karakter i tip suradnika kakav jesam. Nakon toga situacija se vratila u uobičajeno stanje.”

Iznenađujuće, čini se da je ponovni susret dviju proslavljenih pjevačica na pomolu, jer je Ceca izrazila oduševljenje karijerom Dragane Mirković koja cvjeta. Nasuprot tome, Dragana Mirković nedavno je pohvalila Cecinu pjesmu za film “Nedelja”.

Cecin rođendan je 14. juna 1973. godine, dok je Dragana Mirković rođena pet godina ranije, 18. januara 1968. godine.