Jelena Đoković je nedavno postala ikona stila koja  gledaoce ostavlja bez daha. Supruga Novaka Đokovića izašla je iz svoje modne zone komfora, i sada se ističe besprekorno obučena kako u javnosti, tako iu privatnom životu. Njena najnovija haljina, nošena na US Openu, privukla je veliku pažnju i mnoge žene žele isto ili slično. Haljina, ležerna ljetna haljina sa cvjetnim printom i otvorenim leđima, idealan je komad odjeće koji se može prilagoditi različitim prilikama. Dodavanjem jednostavnih dodataka i opuštene frizure možete stvoriti savršenu odjeću za svakodnevno nošenje koja izgleda bez napora i prirodno lijepo. Nasuprot tome, promjenom frizure, šminke i cipela, ista haljina može se pretvoriti u romantičan večernji look.

Jelenina haljina je pravi izbor za poslednje dane leta. Ukoliko vas zanimaju slični stilovi koji su pristupačni, Zara nudi uporedivu opciju za samo 2390 dinara. Da biste postigli Jelenin izgled, uparite haljinu sa parom belih patika, ukrasite jednostavnim nakitom i zavežite kosu u niski rep. Ovaj ansambl je idealan za svakodnevne aktivnosti, a Jelenin lak i šarmantan izgled pobrao joj je brojne komplimente. Ona je svojim izgledom prosto plijenila poglede u Njujorku.

Vredi napomenuti da Jelena ima zapaženo iskustvo i profesionalna dostignuća, pored toga što je prepoznata kao supruga jedne od najvećih teniserki svih vremena.Jelena je imala uspešnu karijeru modela i studirala je ekonomiju na Univerzitetu u Milanu, gde je stekla diplomu. S Novakom se vjenčala 2014. godine, nakon čega je svoju pažnju usmjerila na porodicu i podršku teniskoj karijeri supruga.

Par ima dvoje djece i često zajedno posjećuju društvene događaje i teniske turnire. Jelena se aktivno bavi i filantropskim radom i osnovala je Fondaciju “Novak Đoković” koja je posvećena različitim humanitarnim projektima i podržava obrazovne i zdravstvene inicijative. Iako je u javnosti zbog druženja sa Novakom, Jelena je stekla ime svojim radom i dobrotvornim prilozima.

Oglasi - Advertisement