Marija Petronijević, glumica i voditeljica iz Srbije, rođena je 23. veljače 1987. godine u Požegi. Trenutno živi i radi u Beogradu, poznata je po svojoj nevjerojatnoj ljepoti i često je uspoređuju s Monicom Bellucci u svojoj domovini. Petronijevićeva je djetinjstvo provela u selu Visibaba i za njezino odrastanje vežu ga lijepa sjećanja. Odgajali su je roditelji Dragana i Milija, uz mlađu sestru Milicu, koja je također glumica. Tijekom formacije bila je aktivna članica zbora i željela je postati fotomodel. Nakon završene osnovne škole i gimnazije u rodnom gradu, Petronijević je bila stipendist Sveučilišta “John Nesbitt”, gdje je završila studij na Fakultetu za kulturu i medije.

Marija Petronijević donjela je na svijet svoje drugo dijete. Sretnu vijest i fotografiju iz rodilišta glumica je podijelila na svom Instagram profilu. Objavom fotografije s bebom na društvenim mrežama izazvala je reakciju mnogih pojedinaca. Danas obilježavamo značajan trenutak jer pozdravljamo novog člana naše obitelji. Radosna majka svoje oduševljenje izrazila je u opisu fotografije.

Marija, poznata i kao srpska Monika Beluči, živi usamljenički život sa svojim odabranim partnerom Milinkom Isakovićem. Ime bebe još uvijek je misterij, jer je glumica odlučila pričekati do poroda kako bi otkrila spol. Međutim, znamo da će najnoviji dodatak obitelji imati dovoljno prilika za istraživanje prirode i igranje sa starijim bratom ili sestrom i raznim životinjama o kojima se obitelj brine.

Marija je do devetog mjeseca trudnoće od javnosti tajila da živi u drugoj državi. Kada je napokon objavila trudnoću, odlučila se za fotografiju snimljenu u pitoresknom okruženju; bilo da se radi o bujnoj šumi ili rascvjetanoj livadi, može se vidjeti kako šeta u kratkoj haljini. Tijekom teškog razdoblja obilježenog neočekivanim gubitkom moje majke i oca, glumica je postala svjesna da se nalazi u drugom stanju. To joj je dalo snage da se izbori sa tugom i brine o novom malom životu koji je nosila u sebi.

Oglasi - Advertisement