Nataša Bekvalac, ugledna ličnost srpske estrade, danas slavi četrdeset treći rođendan. Poznata je po svojoj sklonosti proslaviti ovu prigodu ili velikom proslavom ili raskošnim bijegom. Njezin Instagram feed pun je lijepih želja i zajedničkih fotografija brojnih prijatelja, no najdirljivija poruka stigla je od njezine starije kćeri Hane koja je ostavila neizbrisiv dojam u javnosti. Svi komentarišu lijepe riječi koje je uputila svojoj majci.

 

Kao Instagram influencerica Hana Ikodinović zarobila je publiku koja je s nestrpljenjem iščekivala njezinu objavu za mamin rođendan. Hana je povela svoje pratitelje na putovanje stazom sjećanja zbirkom zajedničkih fotografija, selfija i pogleda iza scene. Ovim snimcima Nataša Bekvalac je prikazana u raznim medijima, ističući njenu srdačnost majke koja bi za svoju djecu išla na sve.

 

Svoju ljubav prema voljenoj osobi Hana je izrazila jezgrovitim, ali iskrenim natpisom uz fotografije: “43, volim te.” Vizualni narativ koji je uslijedio pokazao je blisku vezu između njih dvoie; nerazdvojni su i uvijek pronalaze radost u društvu jedno drugoga. Nataši i Hani nije strano izazivanje snažnih emocija kod publike svojim dirljivim rođendanskim porukama objavljenim na društvenim mrežama. Kao primjer, pjevačica je prošle godine na Instagramu izrazila čestitke svom prvorođenom djetetu, rekavši: “Ti si bez sumnje moje najveće postignuće, pružaš mi bezgraničnu ljubav, nepokolebljivu podršku i uvijek stojiš uz mene. Hvala ti što si moj mentor i vodio me u životu zadnjih 15 godina, i hvala ti što si moje dijete. Naš put nije bio lak, ali je bio najbolji za nas! Tvoja majka te voli i ponosan sam na svako tvoje postignuće

Prema Natašinim riječima,  iako nastoji razviti zdravu i privrženu vezu sa svojim potomcima, pojašnjava da joj nije želja da je se doživljava kao prijateljicu svoje kćeri, već kao “cool” i pristupačnu osobu. Htjela bih razjasniti da nisam ona majka koja posramljuje svoju djecu do te mjere da im prevrću očima kad im dođu prijatelji. Međutim, ne smatram se ni njihovim prijateljem; Zbunjuje me kada majke izjavljuju da su “prijateljice” svojih kćeri. Moja kći ima svoje prijatelje, a ja s njom nemam želje ni mogućnosti imati takav odnos.