Sin Bilje Jevtić i Ace Ilića slovi za talentovanog pjevača, iako nema sklonosti ka pop žanru. Ipka on nije nastavio stopama svojih roditelja nego j eizabrao sasvim drugačiji put.  Od malih nogu odlučio je krenuti drugom karijerom, što su njegovi roditelji u potpunosti podržali. Bili su presretni kada je nakon završene srednje škole ostvario svoje profesionalne želje.

Ivan Ilić odlučio se za nastavak studija na Pravnom fakultetu, kako je i priželjkivao. Njegovo akademsko bavljenje dosad je bilo plodonosno, au tom je okruženju otkrio i ljubavnu vezu. Na Instagramu često dijeli slike sa svojom djevojkom, koju svi koji je vide smatraju iznimno zadivljujućom. Štoviše, budući da su obje strane marljivi studenti, Bilja i Ac nisu se mogli ne složiti s njihovom vezom. Ivanova djevojka je čest gost u njihovoj kući i oni je već smatraju svojim članom porodice.

Duboko zaljubljeni par većinu vremena provodi zajedno, često učeći rame uz rame. Dokaz njihove suradnje može se najvidljivije vidjeti u ocjenama koje zarađuju na ispitima. Nakon što je sin Bilje Jevtić i Ace Ilića nedavno javnosti predstavio svoj indeks, čini se da je u svakoj kategoriji postigao savršenstvo. Osim ako je prezentacija bila izmišljotina, njegov indeks ima sve desetke.

Na današnji dan prevezao je dodatnih deset stvari u svoju obiteljsku kuću na Petlovom brdu. Ova pojava razveselila je pjevačicu, a čini se da je u čast ovog događaja održana i proslava. Par koji dijeli strast prema glazbi oduševljen je mogućnošću stjecanja diplome prava u nadolazećim godinama. Nadalje, neizvjesno je hoće li se Ivan nastaviti školovati i nakon ove točke.

Oglasi - Advertisement