Željko Mitrović, vlasnik Televizije Pink i Pink medija grupacije koji spada u najbogatije lude u Srbiji , i Milica su par koji je svojom harmonijom na ekranu stekao veliko priznanje. Nedavno su se pojavili fotografski dokazi koji dodatno potvrđuju činjenicu da je njihova veza još uvijek jaka. Milica je podijelila fotografiju na kojoj ona i Željko gledaju jedno drugom u oči, popraćenu emotikonima srca koji naglašavaju romantičnu atmosferu. Nakon toga su zagrljeni pozirali pred kamerama, a Milica je zračila od sreće pri pomisli da je zaljubljena u svog supružnika. I on dijeli njene osjećaje i to je pokazao u više navrata.

Povodom 29. obljetnice televizije, Milica i Željko Mitrović priredili su veselo slavlje za sve svoje zaposlenike u zgradi Pinka. Sam glavni honcho za tu je prigodu odabrao posebnu temu o kojoj se još uvijek raspravlja. Modni izbori Milice Mitrović bili su jednostavni, ali upečatljivi. Za ovaj značajan događaj odlučila se za jednostavnu, ali upečatljivu crno-bijelu mini haljinu koju je istaknula trendi kožnim čizmama s povišenim potplatom.

Kako bi dodala malo kontrasta svom kompletu, dopunila se kraljevskom plavom torbicom. Modni odabir Milice Mitrović utjecao je na mladoliki izgled, a njezin pristup minimalnoj šminki dobro je prihvaćen jer je odavao jednostavnost i eleganciju. Instagram je bio preplavljen ohrabrujućim povratnim informacijama, što je pokazalo da je Milica skupila poprilično sljedbenika. Ne može se poreći da je Miličin smisao za modu pobrao mnoštvo komplimenata.

Milica je cijelu večer bila usmjerena isključivo na supruga Željka koji je bio domaćin zabave. Fotografije prikazane na toj prigodi poslužile su kao svjedočanstvo njihove nepokolebljive ljubavi, koja je ostala nepokolebljiva kao i kad su tek postali par, unatoč gotovo tri desetljeća koja su od tada prošla. Vlasnik Televizije Pnik često ističe tu činjenicu u svojim javnim istupima, a na svom Instagram profilu nerijetko dijeli najnovije snimke sebe i svoje drage osobe.