Hrvatska pjevačica Vanna koja je bila ikona 90-ih, skočila je do neba sa svojim velikim hitom “Tek je 12 sati”, a čak i nakon gotovo tri desetljeća, pjesma je i dalje široko popularna. To je glavna stvar na zabavama čak i danas i često se pušta na radio postajama. Njena  prisutnost dokaz je njegove trajne privlačnosti i kvaliteta ove numere.

Isprva angažirana da doprinese pratećim vokalima u poznatom bendu E.T., Vannina uloga se proširila nakon pjesme “Tek je 12 sati”, koja je postigla neviđen uspjeh. To ju je dovelo do toga da je postala punopravni član grupe i etablirala se kao stalna osoba u glazbenoj industriji. Tijekom godina od 1992. do 1996., Vanna je igrala ključnu ulogu u produkciji četiri albuma zajedno sa svojim kolegama iz benda, prije nego što je konačno odlučila započeti solo karijeru.

Godine 2001. Vanna, se  natjecala  za Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije, izvodeći pjesmu “Strune ljubavi” na engleskom jeziku. Na natjecanju je osigurala deseto mjesto s osvojena 42 boda. Tijekom festivala Sunčane skale 2015. oduševila je prisutne svojom izvedbom pjesme “Try”. I sada mnogi uživaju u njezinim prijašnjim hitovima poput “Ako je vredelo išta”, “Da ti nisam dovoljno”, “Kao da me ne” i “Sve bih dala da znam”.

 

U dobi od 53 godine Vana je i dalje aktivna sudionica glazbene industrije. Na svom “Instagram” nalogu često dijeli snimke svog svakodnevnog života, pokazujući svoju ljubav prema moru kroz vidljivu radost kojom zrači na ovim fotografijama. Prema riječima onih koji prate njezina životna događanja putem ove društvene platforme, jednoglasno je mišljenje da i u svojim šezdesetima izgleda apsolutno zanosno. O tome svjedoči i mnoštvo lajkova i komentara koje dobiva na svoje objave.Od 1998. Vanna je u sretnom je braku s Andrijom Vrdoljakom, filmskim producentom. Zajedno imaju kćer Janu i sina Luku. Andrija iz prethodnog braka ima i kćer Doru, koja im je prije nekoliko godina rodila prvo unuče.