Zuhdija Nadarević, poznat i kao Huda Kompany, poznati bosanskohercegovački TikToker, podijelio uvide u različite aspekte svog života, uključujući svoj rad, ljude s kojima se susreće i uspon na društvenim mrežama, posebno TikToku. .

U direktnom prijenosu velikih TikTok mečeva, dobro poznati Huda privlači ogromnu publiku od nekoliko desetina hiljada ljudi. Čovjek iz Cazina, Huda je prikupio znatan broj sljedbenika na TikToku, sa hiljadama pojedinaca koji željno prate i podržavaju njegov sadržaj.

Nadarević također kaže da je osim Tik Toka aktivan i u poslu s voćem i povrćem. Međutim, upravo na ovoj platformi društvenih medija on dobija ogromnu podršku posvećene zajednice. Izražava zahvalnost na prisustvu pojedinaca koji ga podržavaju.

U direktnom prijenosu velikih TikTok mečeva, popularni Huda privlači ogromnu publiku od nekoliko desetina hiljada ljudi. Prema njegovim riječima bio je meč na kojem je imao privilegiju da svjedoči kako se 30.000 pratilaca okupilo da gledaju meč između njega i jednog gospodina iz Turske. U nastavku pogledajte intervju koji je nedavno imao i otkrio mnogo toga:

Oglasi - Advertisement