Srđan Zika Todorović istaknuti je srpski glumac i rock glazbenik, poznat po velikom repertoaru u domaćim filmovima i televizijskim serijama. Među njegovim najznačajnijim djelima su “Mi nismo anđeli”,  “Sivi crveni kamion” i “Vratit će se rode” i samo neka. Osim toga, Todorović je pokazao svoje bubnjarske vještine u nekoliko bendova, uključujući Ekatarina Velika i Disciplina Kicme. Jedan je od najpoznatijih beogradskih šmekera koji je klasa za sebe.

Srđanova obitelj ukorijenjena je u umjetnost. Otac mu je nitko drugi do ugledni srpski glumac Bora Todorović, dok mu je majka vrsna balerina Snežana Matić. S očeve strane ima dvije polubraće i sestre, Taru i Danu, koja je također glumica. Osim toga, Srđanova tetka po ocu je eminentna srpska glumica Mira Stupica.Odrastajući u Srđu, Žika Todorović je od malih nogu bio izložen filmu. No, malo je poznato da nasljednik slavnog Bore Todorovića ima  i sestru koji se također bave glumačkim poslom. Dana Todorović je Žikina sestra, a bavila se ne samo glumom, već i drugim profesijama, poput prevoditeljstva i pisanja, u kojima je postigla veliki uspjeh.

Nakon studija u nekoliko gradova, uključujući Budimpeštu, Detroit, Indianapolis i New York, Dana je završila studij drame u Londonu. Tijekom bratovog najtežeg razdoblja, u kojem je izgubio sina, Dana je ostala nepokolebljivi oslonac. Žika Todorović ima sestru koja je imala dugu karijeru prevoditeljice u Ujedinjenim narodima. Trenutno živi u Beogradu i bavi se pisanjem na srpskom jeziku. Objavljen 2008. godine, njezin debitantski roman pod nazivom “Tragična sudbina Morica Tote” kasnije je preveden na njemački i engleski jezik.

Danin književni repertoar uključuje dvije knjige za djecu napisane na slovenskom jeziku. Njen roman “Logovska parka” posvećen je njenom ocu Bori. I Dana i Bora su glumili u filmu “Profesionalac”, gde su tumačili dvojac otac-ćerka. Danina glumačka karijera uglavnom se sastojala od sporednih uloga u raznim filmovima kao što su “Potraga za srećom”, “Flert” i “Rat uživo”. Osim toga, igrala je glavnu ulogu u televizijskoj seriji koja je imala isti naslov kao i njezino ime.