Aleksandra Prijović, istaknuta pjevačica mlađe generacije, pobudila je interes mnogih zbog svoje rane karijere. Afirmaciju je stekla nakon natjecanja u “Zvezdama Granda”, ali joj se put od tada znatno promenio. Prijović se sada etablirala kao jedna od najtraženijih pjevačica u Srbiji, postigavši ​​pothvat koji je malo kome uspjelo. Koncert u Beogradskoj areni bio je zakazan i brzo rasprodan, a pjevačica je održala izvanredan nastup tijekom prvog od svoja tri nastupa. Može se reći da Aleksandra živi maštariju mnogih estradnjaka. Dok se mnogi dive njezinom uspjehu, neki je kritiziraju što je odabrala pjevanje umjesto svog obrazovanja.

 

Rođena je 22. rujna 1995., porijeklom je iz Sombora, ali je odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj. Njezina obiteljska loza može se pohvaliti glazbenom sklonošću, a baka i majka Borka i same su talentirane pjevačice. Kao dijete počela je pokazivati ​​vlastite vokalne sposobnosti pjevajući na društvenim događanjima i nastupima. S nepunih 13 godina napravila je svoj prvi pohod u glazbenu industriju snimivši dvije pjesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”. Njezin talent bio je očit jer je 2015. godine postigla veliki uspjeh s hit pjesmom “Za nas kasno je”.

Sa svojih 14 godina već se proslavila aktivnim učešćem i natjecanjem u “Zvezdama Granda” svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima. Njezina prva snimka nakon natjecanja katapultirala ju je do slave i otvorila joj nova vrata mogućnosti. Prijovićka se uvelike posvetila svom poslu, pazeći da izvrsnost njezine glazbe i videa ne bude ni na koji način ugrožena. Nakon brojnih izdanja singlova, napredovala je do snimanja raskošnih albuma sa pozamašnim budžetom. Uslijed njezine karijere, pjevačicina je pozornost skrenuta sa obrazovanja, što je dovelo do toga da je samo godinu dana prije diplome napustila školu te nije dobila diplomu.

Nakon uspješno završenog osnovnog obrazovanja u Belom Manastiru, nastavila sam školovanje u 2. gimnaziji i bez problema završila tri razreda. Nažalost, zbog nepredviđenih okolnosti nisam uspjela završiti četvrti razred. Moja strast prema pjevanju, o čemu sam oduvijek sanjala, preuzela je prednost nad mojim akademskim zanimanjima. Kako je pjevačica izjavila, “Kada vam se dogodi nešto o čemu ste oduvijek maštali, sve ostalo postaje beznačajno”. Unatoč tome, smatram da mi je obrazovanje od velike važnosti. Aleksandra Prijović ispričala je kako su joj duga putovanja za beogradsko natjecanje bila prioritet nad predavanjima, zbog čega ih je ostavila iza sebe. Izrazila je kako je sramota što nije završila četvrti razred i žali zbog svoje odluke. Unatoč tome, odlučna je završiti školu. Prijovićka je završila samo tri razreda srednje škole. Međutim u jednom intervjuu je rekla da ima namjeru završiti i čestvrti i steći diplomu.

 

Oglasi - Advertisement