Anastasija i Nemanja su jedno drugom iskazivali ljubav bez kraja, a svadbeno slavlje će održati na dve različite lokacije. Očekivano slavlje njihove ljubavi održaće se u Španiji, dok će uslediti veliko srpsko venčanje u Beogradu. Intimno i privatno venčanje para, koje je održano besprekorno po njihovim željama, održano je u manastiru Rajinovac. Kako su mediji izvještavali njemu nije prisustvovao niko od Nemanjine rodbine.

Iako je par tajio svoju odluku o vjenčanju, bili su svjesni prepreka sa kojima će se suočiti kada je u pitanju organizacija vjenčanja. Razlog za ovu poteškoću bila je njihova široka mreža rođaka i prijatelja koji su živjeli u raznim dijelovima svijeta. Na kraju su odlučili da naprave intimnu ceremoniju na plaži u Španiji koja bi uključivala samo njihovu užu porodicu i Nemanjine klupske prijatelje. Potom su planirali da održe autentično srpsko venčanje u Beogradu gde bi im se mogli pridružiti i gosti iz Srbije. Špansko venčanje bi trebalo da se održi pre kraja ove godine, a sledi venčanje u Beogradu.

Anastasija i Nemanja su trenutno angažovani na pripremama za svoje venčanje, sa različitim zadacima. Anastasija je odgovorna za odabir vjenčanice i odjeće za prijem. Njenu vjenčanicu kreirat će poznati dizajner iz New Yorka, a ona je već napravila neke promjene. Iako se ne mogu sjetiti imena dizajnera, znam da je Anastasia lično pregledala konceptualni dizajn haljine i ručno birala materijale. Haljina se posebno kroji po njenim tačnim merama. U međuvremenu, Nemanja je preuzeo brigu o izboru hrane i pića. Zatražio je da se sirevi uvoze iz Španije i Italije, a da se šampanjac nabavlja iz Toskane, Italija. Cilj mu je stvoriti jedinstven i nezaboravan jelovnik za njihov poseban dan.

Nemanja i Anastasija imaju velike planove da organizuju raskošnu žurku za svoje goste, ali važno je napomenuti da će Ceci, koja je inače majka Anastasije Gudelj, biti odano značajno priznanje tokom ceremonije, dok Oliver neće biti pominjan. Na proslavi, koja će se održati u Španiji, očekuje se oko 50 zvanica, među kojima su fudbaleri, prijatelji iz Sevilje, Anastasijina porodica i njen kum iz Srbije. Par je rezervisao sobe u jednom od najlepših hotela u Španiji, a trenutno uređuje svoj novi dom, gde će Ceca takođe biti u poseti. Pored toga, plaćene su i avionske karte za mnoge goste, a mlada je posebno uzbuđena zbog dolaska Veljka i Bogdane i njihove dece na svečanosti.

Ceca očekuje popriličan odziv gostiju, među kojima su i Gudelji, čija porodica potiče iz Trebinja. Tim kuvara izrađuje specijalizovani meni, dok dizajneri enterijera nastoje da uspostave atmosferu elegancije, upotpunjene višeslojnom tortom i vatrometom. Anastasia je trenutno preopterećena jer žonglira nizom obaveza, kao što je odabir vjenčanice, opremanje novog doma para i nadgledanje uređenja vjenčanja i drugih manjih detalja. Prema verodostojnom doušniku, šuška se da par planira medeni mesec u egzotičnom mestu, koje Ceca, kako se navodi, finansira, prema lokalnim medijima.

Oglasi - Advertisement