Sin folkera Dragana Kojića Kebe je široj javnosti postao poznat nakon što je oženio popularnu hrvatsku pop pjevačicu Severinu. Emotivno stanje Igora Kojića u posljednje je vrijeme prilično burno. Nakon što se razveo od Severine, mnoge je zanimalo tko je zarobio njegovo srce. Nedavno je u javnost izašla vijest o njegovoj vezi s glumicom u usponu Teodorom Bjelicom. Nakon samo nekoliko mjeseci veze, par se odlučio rastati. Tako je emotivno stanje Igora Kojića ponovno postalo glavna tema razgovora.

Igor i Teodora prije nekoliko tjedana prekinuli su romantičnu vezu. Prema izvorima, Teodora je inicirala raskid jer je shvatila da Igor nije prava osoba za nju, iako su je prijatelji prethodno upozorili. Iako je bila duboko zaljubljena u njega, njihove nesuglasice tijekom vremena činile su da se osjeća ugušenom. Zbog toga je obavila razgovor s njim i predložila mu da se zasad odmore. Iako je Igor bio zatečen, složio se s njezinom odlukom. Od tada vrijeme provodi s prijateljima i uživa u slobodi. Igorov blizak izvor je izjavio da ne bi čudilo da uskoro pronađe novu djevojku.

Javnosti ostaje nepoznato je li Kebin sin pronašao novu ljubavnu partnericu. Ipak, otkrio je identitet najznačajnije žene i najveće ljubavi u svom životu. Nakon što je Igor podijelio sliku svoje sestre Nataše, krenula je salva komplimenata na račun njenog izgleda.

Važno je napomenuti da Nataša već nekoliko godina živi u Sjedinjenim Američkim Državama, a Igor se zbog zauzetosti s njom može sretati samo sporadično. Ova okolnost rezultira čežnjom za međusobnim društvom koju obje strane snažno osjećaju.