Često se šuška da u braku Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića postoje problemi kad god prođu kroz period razdvojenosti ili kad zanosna glumica objavi sliku s nepoznatim gospodinom, kao što je trenutno situacija. Javnost je već nekoliko dana u iščekivanju identiteta osobe koja je viđena u njenom zagrljaju. Mediji za sada iznose tek minimalne informacije, a navode da je riječ o mladiću s potpisom Jevta te da ga zanosna glumica poznaje od kada su oboje bili djeca.

Jelisaveta je sa svojim kolegama glumcima Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem prije više od deset dana otputovala u Kanadu noseći sa sobom svoju prtljagu. Svrha putovanja bila je polazak na gostovanje predstave „Hotel 88“. Ubrzo nakon završetka nastupa kvartet je krenuo na putovanje na Kubu. Nakon njihovog kratkog odmora i turneje po Kubi, Jelisaveta se brzo vratila u Kanadu.

Poznata glumica se tijekom prethodnog posjeta Kanadi fotografirala sa zagonetnim muškarcem. Postoji velika količina komentara u javnosti u vezi s ovim pitanjem. Čini se da je Jelisaveta prilično oprezna kada je u pitanju njen privatni život, a posebno veza s Teodosićem. Neizvesno je da li joj je ovaj muškarac  rod, ortak ili nešto više jer Jelisaveta o ne tome govori.

Brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića često je predmet spekulacija u medijima zbog nedostatka informacija o njemu. Mnogi pretpostavljaju da bi njihov brak mogao biti u krizi.S obzirom na to da je riječ o paru koji je prošao različite životne faze i ima dvoje djece, za nadati se da je zagrljaj sa drugim muškarcem bio samo prijateljski. Također, očekuje se da će glumica uskoro na Instagram objaviti slike svog povratka u Beograd, gdje njena djeca Petra i Bogdan željno iščekuju njen dolazak kući.