Već dugi niz godina javnost je bila znatiželjna kakva je veza između Cece Ražnatović i Goce Božinovske koje spadaju u najpoznatije pjevačice na estradnoj sceni. Prema glasinama koje kruže estradom, nije jasno imaju li njih dvije uopće vezu ili je, ako i imaju,kakva je ona stvarno, unatoč tome što su im se sinovi oženili sestrama iz obitelji Rodić. Za očekivati ​​je da će njih dvoje imati blisku vezu, ako ne i prijateljstvo, no prema glasinama to nije slučaj.

Iako su u rodbinskim vezama, Ceca i Goca ne posjećuju jedna drugu u domovima i ne dolaze jedna drugoj na druženja i događanja. Ceca je u rujnu prošle godine izostala na vjenčanju Gocinog sina Mirka Šijana i Bojane Rodić, kao i na proslavi rođenja Gocinog unuka prije toga. Za razliku od njih, Mirka i Veljka , Cecine i Gocine sinove, vezuje blisko prijateljstvo koje datira još iz djetinjstva. Često zajedno snimaju i dokumentiraju svoja zajednička iskustva. U jednoj epizodi Ekskluziva Ceca je na pitanje o čemu se radi, objasnila na sljedeći način: Tema o kojoj je riječ nije tema kojom se bavim u bilo kojem svojstvu. Iako postoje izvještaji koji upućuju na to da imam zategnut odnos s Gocom, s pouzdanjem mogu odbaciti te tvrdnje kao lažne. Nemam želju stalno se braniti od neutemeljenih glasina i umjesto toga odlučujem ostati utemeljen na vlastitom razumijevanju onoga što jesam.

Ove špekulacije su krenule od trenutka kada je Goca isključena sa svadbene ceremonije Veljka i Bogdane Rodić. Veljko je pozvao Mirka na svoje vjenčanje, gdje je Ceca pozvala svoje najbliže prijatelje. Duboko se divim i volim je i presretna sam što je vidim sretnu. Osjetila sam suze radosnice kako mi teku niz lice dok sam svjedočila vjenčanju i sudjelovala u njegovom emocionalnom putovanju. Razumijem poteškoće s kojima se suočavala kao majka koja je udavala sina i kćer u odsutnosti njihova oca. Iako ima širok krug prijatelja, nije uspjela ugostiti sve na proslavi. Kako je Goca svojevremeno rekla za Telegraf, uprkos njenoj ljubaznosti, bilo je fizički nemoguće pozvati sve goste. Božinovska je pojasnila da se ona i Ceca ne druže često, tek se povremeno nađu na kavi. Nisu u stalnoj komunikaciji i ne prate jedno drugo gdje su. Njihov jedini način da ostanu u kontaktu su njihova djeca ili sporadična pojavljivanja. Unatoč tome, nisu vezane i  ne očekuju stalnu pažnju jedna od druge. Božinovska nije očekivala da će dobiti poziv od Cece, pa je čak i slavila bez pozivanja bliskih poznanika. Božinovska jako voli Cecu, i to ne krije. Oboje vode svoje živote, ali njihovi rijetki susreti ne umanjuju njihovo duboko divljenje i poštovanje jedno prema drugome.

U razgovoru za Blic, Ceca je potvrdila da je sve u redu. Moj odnos s Gocom je prijateljski. Ne komuniciramo svakodnevno i nije potrebno da se redovito nalazimo na obrocima ili piću. Goco je vrlo uspješna žena koja ne zahtijeva potvrđivanje niti pozornost drugih. Ne zanimaju me tračevi ili nevažno brbljanje i to nema nikakvog utjecaja na moj odnos s njom. Ideja da smo u bilo kakvom neslaganju je neutemeljena i neutemeljena. Još od 2016. godine šuška se da su odnosi između njih dvoje i dalje zategnuti, a navodno je uzrok ovog sukoba Jelena Karleuša. Shvatila sam da je opravdan Karleušin komentar o umoru od Cecine djece, što mi je prvi put. Iako moje dijete nije eksplicitno spomenuto, vjerujem da je Karleuša mislila i na njega. Čini se da Ceca može sve da izvuče, a ja govorim u njeno ime kada kažem da njenu decu treba ostaviti na miru. Iako smo mi kao majke u industriji zabave, naša djeca nisu. Karleuša je u pravu u svojoj izjavi, ali možda nije svjesna mogućih posljedica odrastanja vlastitih kćeri. Gocina tadašnja izjava za Kurir navodno je izazvala Cecino negodovanje.