Dovoljan je i sam spomen imena Dragana Jovanovića da izmami osmijeh, jer se smatra melemom za dušu. Njegova opsežna karijera puna je uloga koje su neprocjenjive i zaslužuju priznanje, možda čak i Oscara kada bi se dodjeljivao na našem području. Iako je Zemunac i dom u najslikovitijem dunavskom kraju, ovaj omiljeni glumac zaljubljen je i u gradić Ribnicu, koji se nalazi nadomak Zlatibora, u kojem provodi sve svoje slobodno vrijeme.


Vikendica Dragana Jovanovića smještena je duboko u hrastovoj i bukovoj šumi, do koje se može doći samo zemljanim putem koji vijuga kroz okolne pašnjake. Idilična scenografija podsjeća na pastoralne krajolike koji pružaju prijeko potreban bijeg od kaosa suvremenog života. U intervjuu za Al Jazeeru Gaga je svojedobno priznao da Beograd smatra svojim pravim domom. Rođen i odrastao u tom gradu, proveo je u njemu cijeli život. No, dođe trenutak kada čovjek shvati da može postojati samo kao draga uspomena i poželjna turistička destinacija.

Kako je u prošlosti imao problema s kralježnicom, poput diskus hernije, čini se da mu boravak u planinskom području na svježem zraku predstavlja veliko zadovoljstvo. Uživa u prirodnom okruženju, druži se s lokalnim stanovništvom, živi životom kao i svaki običan čovjek, a za odlazak u trgovinu po potrebne namirnice oslanja se na motor. Kći Anđela je od svojih roditelja naslijedila i talent i strast prema prirodi. Zbog toga rado posjećuje Zlatibor koji nudi atrakcije u svako godišnje doba. Nasuprot tome, Gagijeva supruga, Branka Pujić, preferira more. Kao rezultat toga, obitelj je osnovala jedno od svojih skloništa u Herceg Novom.

Dok smo se zabavljalii, Branka je izrazila želju da stanujemo uz obalu. Naše nedavno preseljenje spojilo je planinu, Zemun i more. Zlatibor je na jednakoj udaljenosti između nas i pruža mjesto za predah u kojem god smjeru krenuli. Kada smo se raspitivali o kupnji stana, iznijeli su nam i mogućnost kupnje kuće. Ipak, panorama je sve što nas zanima, bilo da se nalazimo na obali mora, u svom domu u Zemunu ili boravimo u rustikalnoj kolibi na Zlatiboru. U posljednje vrijeme sve češće par bježi od gradske vreve u svoj mali planinski raj.