Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić su svojevremeno bili bliski prijatelji, koji su istovremeno krenuli na svoja putovanja prema muzičkim zvijezdama. Oboje su postigli rani uspjeh sa svojim debitantskim pjesmama, očaravajući publiku.

Tokom opsežnih turneja koje su trajale nekoliko mjeseci, Vesna i Miroslav ne samo da su razvili jaku saradnju, već su i uspostavili duboko prijateljstvo koje je izuzetno dobro uskladilo njihove ličnosti. Zanimljivo je da su se njihovi poroci u jednom trenutku čak i uskladili.

Ni u svojoj mladalačkoj bujnosti, Vesna Zmijanac i Miroslav Ilić nisu bili imuni na privlačnost veselja. Nakon nastupa, pridružili bi se svojim kolegama muzičarima kako bi proslavu produžili do ranih sati.

Pjevale su se pjesme, igralo se, pilo se, a uz ove fešte bilo je i neobičnih i neugodnih ponašanja. Srećom, oboje su shvatili da konzumiranje alkoholnih pića ne daje nikakve pozitivne rezultate.

“Jednog jutra sam se probudio, stao ispred ikone Svetog Đorđa, prekrstio se i rekao: “Budalo, nikad više nećeš piti”. I eto, presjekao sam zo kao makazama” – ispričao je Miroslav.

“Znala sam otići na groblje na Bukulji, sjednem na grob neke bake, popijem devet čašica rakije i zaspim. Vjerujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene.” – rekla je Vesna.

Oglasi - Advertisement