Tokom koncerta u Bugarskoj, dvije poznate zvijezde folk muzike su se zagrlile, ronile suze koje su otkrile duboku vezu koju su razvile tokom vremena, uprkos povremenim razdobljima šutnje između njih.

Nakon smrti zajedničkog menadžera Rake Đokića, počele su kružiti glasine o žestokoj svađi između njih dvoje, što je dovelo do događaja koji su uslijedili. Tokom gostovanja u Minimaxovoj emisiji prije nekoliko godina, Brena je iscrpno objasnila njegovu svrhu i suštinu.

“Odlazak Rake bio je nedvojbeno jedan od najrazornijih trenutaka u mom životu. Bilo mi je nemoguće potisnuti svoje emocije i suzdržati se od izražavanja boli koja me izjedala. Općenito, poznata sam po svojoj diplomatskoj prirodi i nesklonosti raspravama, možda i zbog mog astrološkog znaka.”

Na Miminakov prijedlog da se pomire do Nove godine, Brena se nasmijala i odgovorila da će ga obavijestiti, iako se nisu ni posvađale. U sjećanju na Draganin koncert u Domu sindikata ponovno je probudio sjećanje kako su među njima stvorile duboku sestrinsku vezu te se nada da će njihova veza ostati neprekinuta.

@tracariicatv #foryoupage #fyp #fyp #fyp #fyp #serbia #bosnia ♬ original sound – Tracarica TV

Odjeljak s komentarima ispod videa sadrži širok raspon mišljenja i nagađanja. Jedna od špekulacija govori o tome da je Dragana nakon Rakine smrti iznenada prekinula suradnju sa ‘Zamom’, a njezin film ‘Slatko od snova’ naišao je na nepovoljne kritike, a dugovi su ostali “Zamu”, to jest Saši Popoviću i Breni”.

Oglasi - Advertisement