Izgubiti nekoga koga volite nije ni najmanje lako. Na temelju događaja iz prethodne godine moglo bi se ustvrditi da je Miroslav Mihajlović, izdanak Siniše Mihajlovića, možda prošao najteže razdoblje suočen s odlaskom trenera Bologne. Nakon sprovoda, Miro, kojeg s ljubavlju nazivaju “članovi obitelji”, na svom je Instagramu odao počast svom ocu. U svojoj srdačnoj poruci izrazio je svoju predanost poštovanju svih obećanja koja su zajedno dali.
Moj najdraži oče, duboko sam zahvalan za sve neprocjenjive lekcije koje si mi prenio.

Zauvijek si bio moj ponos i krajnji izvor inspiracije u mom životu. U ovom teškom trenutku, držat ću se samih učenja koja ste mi usadili. Neću posustati niti se predati, jer ću ostati odlučan i postojan. Odlučan sam učiniti te ponosnim, jer znam da bdiš nada mnom i daješ mi snagu, kao što si uvijek činio. S ljubavlju iz srca napisao je ove riječi, a zatim nastavio s izvođenjem djela koje je mnoge rasplakalo. Miroslav, treće dijete od šestero braće i sestara pokojnog slavnog golgetera, odlučio je ovjekovječiti očevu sliku tetovirajući ga na bedru.

Očevim stopama sin Siniše Mihajlovića jedno je vrijeme nastavio nogometnu karijeru. Iako je bio talentiran, nikada nije bio najavljivan kao izniman potencijal, pa se nakon toga odlučio povući. Tijekom svojih ranih godina bio je aktivno uključen u omladinski tim Lazija, a također je kratko boravio u Tor di Quintu i timu Primavera Sampdorije. Ipak, naposljetku je odlučio dati prednost studiju u kojem je izvrstan. Iako mu je nogomet bio strast, Siniša se ponosio uspjesima svog nasljednika. I Arijana je izrazila ponos podijelivši nedavnu Miroslavinu fotografiju uz iskrene riječi.

Šaljem ti sve najljepše pozdrave, najdraži Miro. Moja ljubav prema tebi je bezgranična. Pretpostavlja se da je čestitka rođendanska, iako je sama fotografija stara i potječe iz vremena ponovnog vjenčanja Siniše i Arijane. Ipak, ostaje nada da su i majka i sin i dalje ovako blistavi osmjesi, da su uspjeli makar malo umanjiti Sinišinu tugu i da su zagledani u budućnost i nove težnje.