Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca koji je oduvijek smatran i velikim šarmerom je Branislav Lečić. Branislav Lečić bio je u braku s prvom suprugom Ivanom Vujadinović 13 godina. Za to su vrijeme stvorili skladno obiteljsko okruženje u kojem su njihova djeca Ana i Ivan napredovala. No, 2007. godine njihov idilični obiteljski život prekinut je zbog vijesti o Ivaninoj izvanbračnoj aferi.

O Ivani je malo podataka jer je tijekom cijele veze s poznatim glumcem, pa čak i nakon raskida braka, čuvala svoju privatnost. No, nagađanja o njihovoj aferi i danas ne prestaju plijeniti javnost. Iako je par u početku odlučio ne govoriti o glasinama koje su kružile gradom, glumac je na kraju otkrio razloge raspada njihovog braka, uključujući rasprave o njezinoj nevjeri. “Doista, ta izjava vrijedi. No, poznata je izreka koja naglašava važnost prepoznavanja vlastitih slabosti kako bi se njegovala snaga. Slično tome, priznavanje poraza bitno je za postizanje pobjede. Život je sam po sebi nevjerojatna pojava koju karakteriziraju okolnosti koje se stalno mijenjaju. To se može uočiti u prirodnim ciklusima, poput prijelaza iz noći u dan, oseke i oseke, te izmjene toplih i niskih temperatura. Ako netko postane obuzet porazom, to može dovesti do njegovog pada. Suprotno tome, ako na nju gledaju kao na katalizator budućih trijumfa, ona postaje pokretačka snaga koja ih tjera naprijed, slično kao da ste uzjahani na konju”.

“Posjedujem snagu i otpornost da izdržim svaki izazov koji mi se nađe na putu! Ne gajim bojazan u pogledu svoje muškosti. Posjedujem nepokolebljivo povjerenje u svoje sposobnosti intelektualnog, duhovnog i seksualnog bića. Unatoč činjenici da moja draga supruga, koja drži cijenjeni položaj kraljice u mom životu, podarila mi je trinaest godina blaženog braka i dvoje izvanredne djece, prekršila je moje povjerenje. Njezin prijestup seže daleko dublje od puke nevjere. Napustila je naše zajedničko nastojanje, poznato kao institucija obitelji”, rekao je Branislav Lečić u intervjuu za magazin Fejm.

Lečić je nakon razvoda upoznao više od trideset godina mlađu voditeljicu Ninu Radulović. Na kraju su razvili romantične osjećaje jedno prema drugom. No, njihova je veza završila razvodom nakon sedam godina, tijekom kojih su na svijet dobili sina Lea. Lečić se trenutno provodi u društvu djevojke Jelene. Jelena, koja ima 37 godina, radi kao asistentica na fakultetu. Konkretno, njezino područje stručnosti je u području crteža i ilustracije. Nasuprot tome, Ivana je odlučila stupiti u bračnu zajednicu s petnaest godina mlađim suprugom. Ova zajednica rezultirala je rođenjem dodatne tri kćeri.

Oglasi - Advertisement