Supružnik Lene Kovačević i dalje je zagonetan lik u očima javnosti. Ova talentirana pjevačica već je više od desetljeća u sretnom braku s Veljkom Brčinom, a njihova ljubav i dalje cvjeta kao i prvog zajedničkog dana. Opće je poznato da je Lena pronašla savršenog partnera, jer on nije samo uspješan i privlačan, već je i duboko predan svojoj obitelji.

Veljko ne samo da odiše šarmom i drži se kao pravi džentlmen, već je i profesionalni farmaceut koji vodi svoj privatni biznis. Netko bi ga lako mogao označiti kao oličenje uspješnog čovjeka. No, danas je otkrio jedan sasvim neočekivani aspekt svoje osobnosti. Lena, Veljko i njihova djeca Teodor i Vuk krenuli su na obiteljski bijeg, tražeći spas od kišne beogradske klime. Trenutno uživaju u toplini sunca, čarima mora i jednostavnom užitku izležavanja na pješčanoj obali. No, Lena i Veljko, kao avanturistički par, preferiraju dinamičnije iskustvo odmora. Zbog toga su se odlučili upustiti u ležernu vožnju motociklom duž obale. Poznati pjevač ovaj je nezaboravni trenutak dokumentirao fotografijom koja zorno dočarava radost i zadovoljstvo koje oboje nose ovom uzbudljivom aktivnošću.

Lako je previdjeti da su Veljko i Lena lijep par, jer se on rijetko viđa na njenom profilu. Začudo, nedavno smo otkrili da gaji strast prema motorima, što daje zanimljivu dimenziju zagonetnom suprugu Lene Kovačević.

Veljko se ne voli stavljati u središte pozornosti, a njegova supruga poštuje njegov izbor tako što vodi privatni život koji ostaje zaklonjen od očiju javnosti. Lena, inače kći dramaturga Dušana Kovačevića, otkrila je da je njezin otac oduvijek imao averziju prema javnim okupljanjima, događanjima na crvenom tepihu i snimanjima kamera. Kao rezultat toga, bilo joj je znatno lakše prihvatiti suprugovu želju za anonimnošću. Priznala je i da sama voli da odvoji privatni i profesionalni život.