Značajnu odluku donijeli su Damir Handanović i Dubravka Đedović, koji su dali suglasnost za zajednički život i izgovorili sudbonosno Da pred matičarem. Prema pisanju domaćih medija, ministrica rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njezin partner Damir Handanović, skladatelj i direktor CEBEF-a, nedavno su proslavili svoj brak privatnom i intimnom ceremonijom u restoranu na Avali.

 

Sestra Sanje Handanović nedavno je podijelila prve snimke s njihova privatnog vjenčanja, otkrivajući neospornu radost i ljubav koja je zračila iz para.Na dan koji im je donio najviše radosti, Damir Handanović i Dubravka Đedović zračili su srećom. Bili su besprijekorno odjeveni, u skladu s veličanstvenošću trenutka. Za svoje vjenčano ruho, mladenka se odlučila za besprijekorno bijelu haljinu ukrašenu nježnom čipkom i svjetlucavim cirkonima. U ruci je držala prekrasan bidermajer buket sastavljen od živopisnog cvijeća. Što se tiče Damira, on je izgledao dotjerano u elegantnom crnom odijelu, upotpunjenom elegantnom leptir mašnom.


U opisu fotografije Damirova sestra ponosno je najavila ženidbu svog mlađeg brata, što je izazvalo niz čestitki. Događaju su prisustvovali brojni poznati pojedinci, među kojima su bili poznati pjevač Oliver Mandić, pjevačica Katarina Grujić u društvu supruga, nogometaša Marka Gobeljića, roditelji proslavljenog tenisača Novaka Đokovića, Dijana i Srđan. , političar Ivica Dačić, u društvu sina Luke i buduće snahe Milice Jokić i još mnogi drugi  koji su svjedočili najsretnijem danu u živtu mladenaca.

Dubravka je iskusila jedan prijašnji brak, i to s Kristofom Negreom, bivšim ragbijašem i triatloncem. Zajedno su bili blagoslovljeni darom dvoje djece. Njenu djecu je Damir prihvatio kao svoju a i oni njega obožavaju i skladna su porodica.