Danas u svijetu se sve više teži ka priznavanju spektra pojedinaca koji pripadaju LGBTQ+ zajednici. Parade ponosa, mjesec ponosa i mnoge druge stvari skreću pažnju na njihova prava i na usvajanje zakona koji bi im dali prava na ženidbu i usvajanja djece. Balkanske zemlje pomalo kasne s ovim, ali ne baš sve kako vidite u današnjem članku. Na privatnoj ceremoniji održanoj u Crnoj Gori, Jovana Tomić, poznatija kao Matora, donijela je životnu odluku prihvativši svim srcem prosidbu svoje partnerice Anite Stanojlović. Vrijedi napomenuti da se ovaj značajan događaj dogodio u zemlji u kojoj su istospolni brakovi službeno priznati i legalizirani.

Putevi su im se ukrstili tijekom sudjelovanja u reality programu, a na iznenađenje mnogih nedavno su donijeli neočekivanu odluku o braku. Ovaj izbor dolazi nakon što su proživjeli burnu vezu koja je nadišla granice serije i prelila se u njihove živote izvan svjetla reflektora. Još od svog prvog pojavljivanja u reality showu, Jovana je osvajala publiku jedinstvenim ponašanjem i osebujnim modnim smislom. No, pažnju gledatelja istinski je privuklo njezino iskreno priznanje ljubavi prema ženama.

Nedavno pojavljivanje stare Jovanove fotografije na društvenim mrežama izazvalo je val komentara. Ova fotografija služi kao dokaz da je u prošlosti imala osjetno drugačiji izgled, što je izazvalo niz reakcija i rasprava.

Kad biste pogledali fotografiju od prije nekoliko godina, Matoru biste teško prepoznali na prvi pogled. To je zato što se odlučila za sofisticiranu košulju s dubokim dekolteom, zajedno s ukusnim dodacima. Uz to, nosila je hrabro našminkanu i stručno uređenu frizuru, što je inače neizostavno za djevojke koje planiraju otići u noćni klub.