Mnogi ljudi su imali razna ljubavna iskustva i danas je normalno imati par brakova iza sebe, pa tako i na estradi. Dubravka Mijatović bila je u braku s poznatim glumcem Goranom Radakovićem, koji joj je prvi suprug. Bivši supružnici su se susreli 1998. godine radeći zajedno na produkciji filma “Tri palme za dve bitange i ribicu”. Međutim, njihovoj je vezi dvije godine kasnije došao kraj. Godine 2000. između njih je sklopljen brak. Nakon te zajednice s radošću su dočekali dolazak svog prvog djeteta, kćerkice, koju su od milja nazvali Iva.

Ubrzo nakon vjenčanja, partneri u ovoj emotivnoj zajednici došli su do kolektivne spoznaje da je njihova veza štetna za njihovu dobrobit. Kao rezultat toga, postigli su jednoglasni sporazum o raskidu braka. Vijest je izazvala veliku buru kada je objavljena u medijima, a kako bi zaštitili najbolji interes svoje kćeri, roditelji su poduzeli mjere da prikriju incident i zadrže fasadu normalnosti u očima javnosti. Unatoč emotivnoj razdvojenosti Dubravka i Goran bili su odlučni u namjeri da očuvaju prijateljstvo. Njihov glavni prioritet uvijek je bila njihova kći, pa su otpustili sve pritužbe i usredotočili se na ono što im je najvažnije. Na kraju su oboje uspjeli ponovno pronaći ljubav.

Goran i Dubravka ušli su u drugi brak. Goran je u drugom braku dobio sina Mihajla, dok je Dubravka s Marinkom Madžgaljem dobila kćer Saru. Unatoč novonastalim okolnostima, njihova zajednička odlučnost da se i dalje zalažu za svoje prvorođeno dijete ostala je nepokolebljiva. Nasuprot tome, čak i danas, oni nastavljaju težiti njenom razvoju u izvrsnu mladu ženu. Dapače, bivši supružnik Dubravke Mijatović svojedobno je javnosti ponosno izjavo da briljiraju kao roditelji.

Duda je primjer kvalitete hvalevrijedne majke, slično mojoj težnji da budem hvalevrijedan otac. Nedavno je na svijet poželjela svoju drugu kćer, a oboje aktivno sudjelujemo u njegovanju i vođenju Ivinog odgoja. Ovo skladno partnerstvo temelj je naše predanosti njezinoj dobrobiti.