Iznenadni izostanak Ane Bekute s televizijskog ekrana prije tri sedmice zabrinuo je njezine vjerne obožavatelje. Kružila su razna nagađanja oko pjevačičinog izostanka, neki su sugerirali da je otišla u inozemstvo na estetske zahvate, drugi su to pripisivali obiteljskim problemima, a treći su sumnjali na tešku bolest.

“Ozbiljnost Aninog zdravstvenog stanja ne može se podcijeniti, iako se konkretni detalji iz medija drže u tajnosti. Nedavno je bila podvrgnuta kritičnom hirurškom zahvatu u Austriji, a trenutno vodi hrabru bitku za oporavak”, otkrivaju bliski saradnici poznate pjevačice.

“Igrom slučaja naišla je na zdravstveni problem, ali ga je, srećom, uhvatila na vrijeme. Potreba za operacijom bila je neosporna, a obavljena je u Beču.

Oni koji su joj bliski dobro su svjesni izazova s ​​kojima se suočava i prepoznaju njenu nepokolebljivu odlučnost. Imamo puno povjerenje da će ona trijumfirati u ovoj borbi”, navodi sagovornica.

Iskreno se nadamo brzom oporavku i daljnjem blagostanju Ani Bekuti. Prema nedavnom ažuriranju na Instagramu, podijelila je svoje planove za nastavak svojih profesionalnih obaveza u maju.

Očekuje se njen povratak u Zvezde Granda, uz organizaciju dva koncerta u Zurichu i Bajinoj Bašti.