Identitet dečka Rade Manojlović tema je koja plijeni radoznalost mnogih. Tijekom svog života, pjevačica je bila uključena u niz dugotrajnih romantičnih partnerstava.

Njena prva značajnija veza bila je s Milanom Stankovićem, a potom i sportskim menadžerom Momirom Gajićem. Ali, najviše zanimanja javnosti izazvala je njezina posljednja veza s Harisom Berkovićem.

Nakon raskida dugogodišnje veze s mlađim kolegom, novog dečka nije htjela predstavljati, što je samo potaknulo znatiželju. Prema pouzdanom izvoru domaćih medija, dotični Vlada navodno ima bračni status iza sebe i dvoje djece.

Vlada, koji je vršnjak Radin, već je iskusio brak i roditeljstvo. Kad je počeo raditi s Radom, nedavno je prošao kroz težak razvod i iz tog neuspješnog braka dobio dvoje djece. Do izražaja dolazi njegova iznimna roditeljska vještina jer svaki raspoloživi trenutak svim srcem posvećuje svojoj djeci.

Vrijedno je spomenuti da ga zna značajan broj pojedinaca u gradu, a prevladavajući narativi koji ga okružuju potvrđuju njegovu veliku tačnost i odanost prijatelja. Ovaj izvor potvrđuje da je on neko kome se bez oklijevanja može vjerovati, bez obzira na okolnosti.