U tragičnom incidentu Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) oduzeli su si život skokom sa zgrade u Novom Sadu. Prije toga tragično su okončali i živote svoja dva sina. Prema pisanju medija, njihov odnos s roditeljima je zategnut.

U potrazi za informacijama, novinari su se zaputili u rodno mjesto Martine P. S. (23), da bi naišli na duboku tišinu koja obavija kuću njezinih roditelja.  Prema izvoru, o identifikaciji tijela Martine i Lava policijski službenici obavijestili su Martinine roditelje.

Vijest su primili s primjetnim nedostatkom emocija. Prema našem izvoru, Martinini roditelji obavijestili su nadležne da ne održavaju nikakvu komunikaciju s kćeri. Začudo, bili su potpuno nesvjesni postojanja vlastitog unuka.

Prije četiri godine Martina i Lav izmijenili su zavjete i sklopili svetu bračnu vezu. Iste te godine bili su blagoslovljeni dolaskom svog prvorođenog sina. Nakon ove radosne prilike, donijeli su odluku da svoje živote presele u živahni Novi Sad.

Važno je podsjetiti da se u petak dogodio tragični incident u kojem je sudjelovao mladi bračni par M.P.S. (23) i L. P. S. (25), koji su oboje život skončali skokom sa zgrade.