Srpski mediji su se fokusirali na Oliveru, majku fudbalera Nemanje Gudelja, zbog priča o sukobima između nje i Nemanjine zaručnice Anastasije Ražnatović. Oliverin lični život ostaje u velikoj meri obavijen velom misterije, sa veoma ograničenim dostupnim informacijama. Namerno je odlučila da podeli nekoliko fotografija, a na onima koje su javno izašle gotovo isključivo su njena deca Vanja, Nemanja i Dragiša. Oliverina nepokolebljiva posvećenost svojoj deci bila je pokretačka snaga iza njene doživotne posvećenosti da ih vodi ka uspešnoj i ispunjenoj budućnosti.

Osim objava koje beleže trenutke porodičnih druženja, viđamo i njene eskapade sa letovanja uz supruga Nebojšu. Evidentno je da sada većinu vremena provode zajedno, jer su njihova djeca krenula svojim individualnim putevima. Intrigantno je da postoji samo jedna fotografija Olivere u kupaćem kostimu, koja otkriva da ni tri porođaja ni protok vremena nisu uticali na njen izgled. Tako ste u mogućnosti da formirate sopstveni sud o tome da li ona sada izgleda bolje u poređenju sa svojom prijom, Cecom.


Želimo da vam osvježimo sjećanje na navodnu svađu koja je nastala između porodica Gudelj-Ražnatović. Ovaj sukob je počeo kada su Olivera i Vanja tokom leta uklonile Tasu i njenu majku Cecu sa Instagrama, što je dovelo do naknadne eskalacije. Anastasija je prisustvovala Svetskom prvenstvu u Kataru kako bi pokazala podršku Nemanji. Međutim, nije sjedila uz njegovu majku i sestru na tribinama; umesto toga odlučila je da sedi sa Nemanjinim ocem.

Nakon toga, bila je slava  Sveti Nikola, poštovani zaštitnik Ražnatovića. Nemanja, zaokupljen poslom, nije mogao da prisustvuje, ali je Anastasija to videla kao šansu da popravi veze sa Oliverom i Vanjom. Zbog toga im je uputila poziv. Nažalost, nisu se pojavili, već su umjesto toga odlučili provesti veče s nekim drugim. Anastasijino insistiranje da ode na odmor sama sa Nemanjom zasmetalo je Oliveri i Vanji. Bili su navikli da provode značajnu količinu vremena s njim a Tasa se tu umiješala i pokvarila im je planove.