I službeno je najavljen iščekivani album na kojem je Jelena Karleuša marljivo radila. S objavom ovih novih pjesama, čini se da je i izgled pjevačice doživio nevjerojatnu transformaciju. Dotična se osoba dulje vrijeme suzdržavala od samopromocije na svom Instagram profilu, unatoč redovitom objavljivanju fotografija. Međutim, nedavno je iznenadila svoje pratitelje videom u kojem je prikazala jedan od svojih nastupa, zajedno sa slikama snimljenim u njenom osobnom prostoru. Utjecaj njezine prisutnosti osjetili su gotovo svi, a vrlo je malo njih ostalo nepromijenjeno.

Prema riječima Jeleninih simpatizera, primjetna je razlika u tjelesnoj građi pjevačice, posebno u struku, nogama, pa čak i izgledu lica, što govori da je uspješno skinula koji kilogram. Brojni su komentari koji su izražavali divljenje, ističući njezinu ljepotu i vitku liniju. Neki su čak  koristili  izraze poput “Wow, kakva žena.” Drugi su je hvalili zbog očuvanja posebne tjelesne građe, uspoređujući je s mačkom i ribom. Spomenuto je i da su u tijeku pripreme za novi album, što govori o predanosti i trudu koji se ulaže u usavršavanje.

Važno je napomenuti da se Jelena Karleuša striktno pridržava dijete koja se sastoji isključivo od voća i povrća. Pjevačica ističe visok unos tekućine i ističe apstinenciju od konzumacije bilo kojeg oblika slatkiša. Poznato je da je vegeterijanac i vrlo često dijeli objave na tu temu. “Rijetko obolijevam, a svoje dobro zdravlje pripisujem vegetarijanskoj prehrani. Konzumiram znatnu količinu voća i povrća. Možda me čudi, ali nikada nisam pio kavu. Umjesto toga, odlučujem se za tri litre vode dnevno i suzdržati se od uživanja u slatkim poslasticama. Sve te navike doprinose održavanju moje vitke linije”, ispričala je za časopis “Hit Informer”. U trenucima osobnih poteškoća, pjevačica je utjehu tražila u hrani, što je rezultiralo privremenim debljanjem. No, u roku od dva mjeseca uspješno je skinula 10 kilograma.

Nakon godina proživljenog stresa, počeo sam prejedati i posljedično dobiti značajnu količinu težine. Međutim, jednog dana sam shvatila: “Nema više! Vaše tijelo nije kontejner za smeće.” U potrazi za rješenjem, potražio sam vodstvo nutricionista koji je ispravio sve moje pogrešne korake u prehrani, što me navelo da usvojim režim zdrave prehrane. Sada se često prepuštam konzumaciji hranjivih lisnatih zelenih salata, koje su mi postale drage, uz prebranicu, kisele krastavce i bezmesni podvarak. Zahvaljujući ovoj renoviranoj dijeti uspjela sam skinuti 10 kilograma u roku od dva mjeseca, navodi Jelena. Jelena svoj dan obično započinje doručkom koji se sastoji od žitarica. Što se tiče podnevnih i večernjih obroka, preferira konzumaciju povrća i salata. Ujutro nakon ustajanja, moj tipični doručak sastoji se od zobene kaše u kombinaciji s chia sjemenkama ili slanih muffina s tikvicama. Prelazimo na vrijeme ručka, moj uobičajeni obrok sastoji se od mješavine graška ili mahuna popraćenih raznim povrćem, uz dodatak nezaobilaznih posnih srdela. Kako se dan bliži kraju, moja večera je relativno lagana, često se sastoji od potaža od povrća ili salate od kupusa, tikvica, mrkve i cikle”, otkrila je pjevačica.