Reality show zvijezde kod nas postaju ličnosti za uzor mladima i predmet zabave svim generacijama, a problematičnost toga se često spominje u medijima. Anđela Đuričić stekla je popularnost među gledateljima reality showa “Zadruga” nakon impresivnog trećeg mjesta u superfinalu prethodne sezone. Divili su joj se zbog njezinih pozitivnih osobina, uključujući njezino kulturno ponašanje, poniznost i ustrajnost u svojim uvjerenjima.

No, u šestoj sezoni donijela je odluku koja je razočarala mnoge njezine obožavatelje. Upustila se u romantičnu vezu s 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem. Ovo otkriće brzo se proširilo, a crnogorska reality zvijezda naišla je na žestoke reakcije. Na kraju je odlučila prekinuti vezu, fokusirati se na voditeljsku karijeru i vratiti se roditeljima u Đenoviće, gdje sada uživa u ljetnim danima.

No, zbog obaveza na poslu trenutno se nalazi u Beogradu i svoje pratitelje na društvenim mrežama obavještava o svojim aktivnostima. Nedavno se podvrgnula estetskoj operaciji kojom je povećala usne i javno je podijelila zadovoljstvo rezultatima. Ova objava izazvala je gomilu komentara na društvenim mrežama. Anđin račun dobio je mnoštvo komentara, od kojih su neki sugerirali da bi joj bolje bilo da je popravila mozak.

No, Anđa se ne da zasmetati nedostatkom pohvala za svoj novi izgled te ostaje fokusirana na svoje nadolazeće projekte. Vrijedno je napomenuti da je nedavno snimila svoju debitantsku pjesmu, a njezina dugoočekivana originalna emisija trebala bi imati premijeru u listopadu, na veliko uzbuđenje njezinih obožavatelja. Unatoč okolnostima, čini se da Đuričić uživa nakon raskida veze sa Zvezdanom, a iako je u Beogradu, nema namjeru doći do njega za razgovor.