Tijekom godina u javnosti se iz raznih medijskih nagađanja stvorio dojam da je veza Jovane Stojiljković i Gorana Bogdana nestabilna. Nejasno je je li taj dojam točan ili glumački dvojac jednostavno nije želio opovrgnuti nijednu glasinu, ostavljajući takav đpekulacije u javnosti. Ne može se sa sigurnošću reći kakva je njihova veza jer svoj privatni život pokušavaju čuvati daleko od očiju medija i javnosti.

Poznato je da su u vezi već šest godina. Njihove česte turneje i zajednička pojavljivanja potaknuli su glasine da bi uskoro mogli i ozvaničiti svoju vezu. Trenutačno Jovana Stojiljković i Goran Bogdan svoju vezu vode s različitih lokacija u dvije različite zemlje. Ona živi u Beogradu a on u Zagrebu ali svaki slobodan trenutak provode jedno sa drugim. Unatoč preprekama koje dolaze s održavanjem partnerstva na daljinu, čini se da je par uspio svladati te izazove s uspjehom.

Korištenje tehnoloških resursa kao što su mreže društvenih medija i internetski videopozivi nedvojbeno je olakšalo komunikaciju mnogim ljudima. Nedavno je mlađahna pjevačica otkrila više informacija o tome bavi li se ovim digitalnim platformama. Tijekom razgovora s Jovanom, istaknula je kako nema društvenu mrežu, već provodi dosta vremena na telefonu, kao i mnogi drugi. Ovakvo ponašanje pripisala je Bogdanu, ali je također sugerirala da bi bilo korisno za sve da se odmore od tehnologije i daju prioritet osobnim interakcijama, počevši od odlaska na kazališne predstave.

Poznato je da se radi o glumici velike predanosti i talenta, sa stalnim angažmanom u Ateljeu 212. Njena predanost zanatu očituje se kako u pojavljivanjima na ekranu, tako iu raznim televizijskim serijama.