Potvrđujući glasine koje kruže mjesecima, Lazar Ristovski (71) priznao je vezu s gotovo četrdeset godina mlađom kolegicom Anicom Lazić (32). Iako je nakon razvoda od Danice Ristovski njihovu romansu skrivao neko vrijeme, Lazar je nedavno odlučio stati na kraj nagađanjima i šutnji podijelivši fotografiju na kojoj je s mladom glumicom, čime je izrazio ponos na njihovu vezu.

Nakon što je podijelio snimku na kojoj se nalazi njegova nova ljubavnica, djevojka Lazara Ristovskog, Anica Lazić, dospjela je u centar pažnje jer ljudi jedva čekaju da saznaju više o njoj. Proslavljeni glumac je taj  s kojim je radila u kazališnoj produkciji “Dream Teama”, a sada surađuje u televizijskoj seriji “Popadija”. Osim toga, glumi glavnu ulogu u filmu “Ruski konzul”. Akademski studij iz područja psihologije pohađala je u Padovi, Italija.

Prema njezinim profilima na društvenim mrežama, čini se da je završila gimnaziju i glazbenu školu u Beogradu. Njezin Instagram račun sadrži niz fotografija s njezinih raznih putovanja, s čestim objavama u tom smislu. Zanimljivo je da je podijelila samo jednu sliku sa svog sudjelovanja u “Dream Team” snimanju s Lazarom.

Glumac je ponovno donio iznenađujuću odluku koja je šokirala javnost. Podsjećamo i na razvod glumčevog više od četiri desetljeća dugog braka u kojem su odgajali svoja dva sina, Petra i Jovana. Dodatno, mediji su popratili prethodni brak Ristovskog i rođenje njegove sadašnje partnerice. Nakon razmišljanja, došli su do spoznaje da je potrošena energija koja ih je godinama spajala. Imajući to na umu, odlučili su da bi dostojanstveno razdvajanje bilo optimalno rješenje. Nakon što je priznao svoju novu ljubavnu vezu svi špekulišu da je mlada glumica i bila razlog za razvod od Danice.