Muamer Zukorlić, muftija u Srbiji, oženjen je bio i Elmom Elfić Zukorlić, svojom drugom suprugom, a zajedno imaju četvero djece u okviru zakonite zajednice.

Elma je vrlo angažirana na raznim platformama društvenih medija, često dijeli slike koje nude uvid u njezine profesionalne i osobne napore. Elmini modni izbori, spoj klasičnih i suvremenih elemenata, služe kao izvor inspiracije brojnim ženama.

Mnogi je obožavatelji često uspoređuju sa sofisticiranom modnom ikonom, hvaleći njezin besprijekoran osjećaj za stil. Odrasla u rodnom gradu, uspješno je završila osnovnu i srednju školu.

Godine 2007. s ponosom je stekla diplomu Fakulteta za trgovinu i bankarstvo BK Sveučilišta. Poslijediplomski studij, magisterij i doktorat, pohađala je na cijenjenom Internacionalnom sveučilištu u Novom Pazaru, čiji je osnivač njen pokojni suprug.

Priča se da su im se putevi ukrstili u ovoj ustanovi, a trenutna veza rasplamsala je ljubavni plamen.

Osim vlasnice računovodstveno-konsultantske agencije “Elmax Group”, profesorica je na Internacionalnom sveučilištu u Novom Pazaru, direktorica humanitarne Fondacije “Mufty” i predsjednica Upravnog odbora Ravnateljice dječjeg vrtića “Reuda”.