Đorđe Đorđević Piloš, poznati harmonikaš i rođeni brat Zlate Petrović, preminuo je, a pjevačica je bila duboko pogođena ovom tužnom viješću. Navodno je posljednje trenutke glazbenik proveo prikovan za bolnički krevet, a uz njega je cijelo vrijeme hospitalizacije vjerno stajala poznata pjevačica Zlata Petrović.

Poražavajuću vijest o bratovoj smrti saopćila je nedugo nakon nastupa, zbog čega je hitno s aerodroma odjurila u bolnicu. Izvor otkriva da se brat Zlate Petrović nekoliko mjeseci borio sa zdravstvenim problemima vezanim uz jetru, zbog čega je naposljetku i nedavno primljen u bolnicu.

Mnoštvo poznatih ličnosti oprostilo se od proslavljenog harmonikaša, a Hasan Dudić, bivši suprug Zlate Petrović, uputio je srdačnu poruku.

Đorđe Đorđević Piloš, Zlatin brat, odlučio je odati počast svojoj sestri tako što će svojoj kćerki dati ime po njoj. Ova talentirana mlada djevojka, koja se također zove Zlata, posjeduje istu zapanjujuću ljepotu kao i njena tetkaa i ima veličanstven pjevački glas.

Iako nije postigla široko priznanje u svojoj domovini, uspjeh je postigla nastupajući u inozemstvu. Osim toga, Piloš je i sam renomirani harmonikaš, a zbog iznimnog umijeća baratanja instrumentom slovi kao legenda naših prostora.