Proslavljeni glumac Vojin Ćetković godinama je istaknuta ličnost u javnosti, plijeni svojim talentom, a njegov brak sa glumicom Slobodom Mićalović slovi za jednu od najskladnijih zajednica.

Malo je poznata činjenica da je poznati glumac prije Slobode zapravo bio u braku s novinarkom Natašom Milovanović. Nataša je iza sebe imala bogatu voditeljsku i autorsku karijeru. Trajna ljubav Vojina Ćetkovića i Nataše često je opisivana kao mladalačka.

Nakon njihovog rastanka, preselila se u Pariz, gdje i dalje živi. Godinama se mnogo nagađalo oko odluke Nataše Milovanović da nakon razvoda od poznatog glumca napusti domovinu. Pričalo se da je upravo Sloboda kriva za krah njihovog braka, ali Vojin je to izričito negirao.

Vrijedi spomenuti da se u medijima često vrti oko braka Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, a glumica je otvoreno govorila o temama poput bračnih sukoba, razumijevanja i tolerancije.

“Održavanje braka je izazovan poduhvat koji zahtijeva značajno ulaganje jedno u drugo, uz veliku dozu tolerancije i razumijevanja. Srećom, imam sreću da mi je partner Vojin, koji je deset godina stariji od mene i posjeduje izuzetnu smirenost i strpljenje u odnosu na mene.”