Proslavljeni folker Aca Lukas jučer je predstavio svoju najnoviju pjesmu pod nazivom “Bizarno” koja je izazvala burne reakcije na raznim društvenim mrežama.

Opći osjećaj među korisnicima bio je zaprepašten, budući da Lukas, koji se smatra istaknutom osobom u glazbenoj industriji, nije uspio prikupiti samo 100.000 pregleda u roku od  prva 24 sata.

Jedan korisnik društvene mreže Iks raspitivao se o naglom padu pregleda na Lukasovom kanalu, a nova pjesma je u prvih 24 sata skupila samo 24 hiljade pregleda.

Komentari ostavljeni ispod objave korisnika izazvali su val odgovora, a pojedinci su izrazili svoje mišljenje o situaciji. Neki su komentirali ono što su vjerovali da ta zaslužuje, dok su drugi žalili zbog gubitka karijere pojedinca i vlastitog osobnog razočaranja.

Pad ovog nekoć omiljenog pjevača doveo je do tačke u kojoj slušanje njegove muzike više nije privlačno. To je doista tužan završetak nekadašnje izvanredne karijere. Sama situacija opisana je kao doista bizarna, a mnogi ostaju bez riječi.

Pretežni komentari su da je Aca patio, izgubivši ne samo sebe već i svoju vjernu bazu obožavatelja. Utjecaj ovog događaja bio je značajan, vidljiv u mnoštvu reakcija koje je izazvao.