Charlize Theron već je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s Aleksom Dimitrijevićem koji je porijeklom s balkanskih prostora.Raadi se o holivudskoj glumici koja je dugo nosila titulu najseksipilnije žene u glumačkom svijetu.  Prema izvorima bliskim paru, trenutno uživaju u blaženom razdoblju svoje veze. Prema tom izvoru, Charlize i Alex trenutno osjećaju dublju razinu ljubavi nego ikad prije.

U siječnju su Teron i Dimitrijević dospjeli u javnost zbog glasina o njihovoj potencijalnoj ljubavnoj vezi. Međutim, njihov intimni krug prijatelja oduševljen je što vidi kako njihova veza procvjetava u vezu punu ljubavi i žele im svu sreću svijeta. Prema izvoru koji je izvijestio US Weekly, Aleks posjeduje ljubaznu i duhovitu osobnost, što je dobro prihvaćeno od strane Charlize, koja s njim dijeli mnoge slične interese, uključujući planinarenje, čitanje i gledanje televizije kod kuće. Isti izvor otkrio je i da je Charlizeina obitelj zgodnog Balkanca dočekala raširenih ruku. Za razliku od nekih njezinih prijašnjih veza, Charlizeini prijatelji tvrde da ova ima ugodnu i laganu dinamiku. Neki njezini bliski pratitelji nagađaju da ova veza ima potencijal za dugovječnost.

Nakon što su se upoznali na jednom događanju, glumica i njezin partner bili su u romantičnoj vezi nekoliko mjeseci. U svibnju je to glumica ekskluzivno potvrdila, a od tada njihova ljubav ne prestaje cvjetati. Prema anonimnom izvoru, Dimitrijević ima ležernu osobnost, što je Šarliz privlačno.

Prema web stranici agencije Next Models, trenutni romantični partner Charlize Theron visok je impresivnih 190 centimetara, ima upečatljive zelene oči i bio je prikazan u brojnim visokoprofilnim reklamnim kampanjama. Nagađanja koja okružuju njihovu vezu, potaknuta komentarima na raznim platformama društvenih medija, sugeriraju da su se prvi put upoznali u veljači nakon modne revije i da su od tada nerazdvojni. Aleks, koji živi u Los Angelesu, ima prezime koje ukazuje na njegove korijene u našem kraju.