Brena je decenijama ostala istaknuta ličnost na Balkanu kao njegova najveća zvijezda. Stoga ne čudi što njen dom na Bežanijskoj kosi krasi raskošna svila i somot. Ovo služi kao dokaz njene slave i bogatstva. Smešten u prestižnom delu Beograda, dom Lepe Brene oličenje je raskoši. Ipak, nekada nije živjela tako, već je sve svojim trudom i radom zaradila. I dalje je ostala prizemna žena iako je okružena luksuzom.

Glavna kuća ima više dnevnih soba, obilje spavaćih soba i kupatila, sve savršeno uređeno po ukusu folk dive uz pomoć stručnjaka. Jedini izuzetak od ovog pravila je prostrana kuhinja, koja je uređena po želji njenog supruga Bobe, koji vlada u njenim zidovima. U okviru prostranog dvorišta nalazi se i nekoliko pomoćnih zgrada, uključujući jednu namijenjenu servisu i drugu sa turskim kupatilom i bazenom. Vila Živojinovića se nalazi na placu od otprilike pet hiljada kvadratnih metara.

Pevačica nikada nije mogla da zamisli raskošan način života kojim danas živi. Ona priznaje da je odrasla u jednostavnoj radničkoj porodici, u malom, ali ljubaznom stanu. Tokom svog odrastanja, uživala je u užicima svakodnevnog života, poput kuvanja, čišćenja i čišćenja stvari, koji se danas nazivaju feng šui, koncept koji njenoj majci nije poznat. Ipak, svake godine bi prefarbali kuću i prezimili sobu. Brena je ispričala da je odrasla u stanu u Brčkom sa roditeljima, sestrom i bratom.

Prisjećajući se svog djetinjstva, rado se prisjeća ljupkih jutra i mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok joj je majka pripremala doručak. Čim bi se smjestila ispred svoje šivaće mašine, počela bi pjevušiti melodije sevdalinke – tradicionalnog narodnog žanra. Kroz ovo je slavna pjevačica odala uvid u ugodnu i prijatnu atmosferu koja je nekada ispunjavala njenu kuću u Brču. Brenin profil na Instagramu također prikazuje njen snimak kako stoji pored svog oca Abida, snimljen ispred njihove kuće u Brčkom.