U Areni je Dragana Mirković održala prvi od svoja dva dugo očekivana koncerta. Večeras se slavi Draganina značajna 40-godišnja karijera, uz mnoštvo vjernih obožavatelja koji su stigli dosta prije nastupa.

Naime, neke od najistaknutijih osoba u industriji okupile su se kako bi joj iskazale podršku, a pjevačicin koncert uveličala je svojim prisustvom i Jelena Karleuša.

Kada je prvi put stala pred kamere, najviše pozornosti bez sumnje je plijenila njezina kratka suknja. Ipak, JK ni ove večeri nije imala namjeru da se smiluje prema bilo kome, već je odlučila da zada uobičajeni udarac Ceci.

JK je izrazila da, iako priznaje postojanje različitih vrsta maćeha, smatra potrebnim naglasiti da ovoj određenoj osobi nije samo nedostajalo poštenja i kolegijalnosti, već je i namjerno opstruirala njen kanal više puta u pokušaju da spriječi njene planove koji su doveli do objave dva albuma.

Sinoć je u nevjerovatnom događaju Arenu svojim prisustvom počastila Dragana Mirković, održavši prvi od svoja dva dugo očekivana koncerta. U društvu kćeri Manuele i sina Marka Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković, nazočio je solističkom koncertu svoje supruge.