Madalina Genea, 35-godišnja žena, postala je poznata po svojoj zapanjujućoj tjelesnoj građi i često je nazivaju najljepšom ženom Rumunjske. Iako je rođena i odrasla u rumunjskoj Slatini, tijekom adolescencije postalo je očito da njezine težnje nadilaze okvire rodnog grada. Madalina je karijeru u modnoj industriji započela kao mlada djevojka, nastupajući na nekoliko modnih revija u Rumunjskoj. Njezino zadivljujuće prisustvo privuklo je pozornost modnih agenata, što je dovelo do njenog debija na modnoj reviji u Milanu kada je imala samo 15 godina. Ubrzo nakon toga počele su pristizati brojne poslovne ponude, što je dovelo do njezinog angažmana u raznim projektima poput modnih revija, filmova, glazbenih spotova i reality showova, a sve se to nalazi u njezinom impresivnom životopisu.

Madalinina pojava i uspjeh nisu prošli nezapaženo ni od strane poznatih muškaraca. I Leonardo DiCaprio i Gerard Butler bili su zaljubljeni u nju u nekom trenutku. Madalina je prije nekoliko godina rodila kćer, a otac je bio rumunjski milijunaš Matei Stratan. No, njihova je veza bila kratkog vijeka, a Madalina je ubrzo viđena u javnosti s još jednim bogatašem Vitom Šanbelom, inače poznatim trgovcem umjetninama. Iako su bili zaručeni, njihova ljubav nije potrajala. Zanosna Rumunjka trenutno proživljava romantičnu vezu s tenisačem Grigorom Dimitrovim. Dimitrov, bugarski tenisač, imao je zadivljujuću povijest ljubavnih afera, uključujući veze sa Serenom Williams, Marijom Sharapovom i jednom od najljepših svjetskih pjevačica, Nicole Scherzinger. Sada je, čini se, opčinjen čarima proslavljene ljepotice, za koju kažu da je moderna Sofia Loren. Osim toga, Dimitrov ima blisku vezu s Novakom Đokovićem, a njih dvojicu često nazivaju “braćom”. Njih dvojica se poznaju još od samih teniskih početaka.

Madalenino savršeno oblikovano i zategnuto tijelo često natjera druge žene da se zapitaju kako je to postigla. U prošlosti je otkrila svoju tajnu kako skinuti višak kilograma. “Iako mi nedostaje stručnost liječnika da izdam preporuku, svakako mogu potvrditi učinkovitost određenih praksi koje su mi osobno pomogle. Jedna takva praksa je povremeni post, za koji sam otkrio da je učinkovita metoda čišćenja tijelo. Nakon što sam ga isprobao i uživao, sada ga redovito uključujem u svoju rutinu kad osjetim potrebu.” Genea je rekla za  CanCan. Pripremajući se za ljetnu sezonu, njezin režim mršavljenja pokazao se iznimno učinkovitim. To je među najbržim metodama za postizanje besprijekorne tjelesne građe spremne za plažu. Jedan od dostupnih izbora je plan prehrane 6/18, koji uključuje šestosatno konzumiranje hrane i 18-satni post. Ovaj plan je relativno lako slijediti. Druga opcija je plan prehrane 5/2, koji omogućuje pet dana redovite prehrane i dva dana ograničene prehrane, naizmjenično.

Madalinin trenutni izgled uključuje upečatljive crte poput punih usana, sitnog nosa i istaknutih jagodica, a sve to upotpunjeno je gotovo savršenim proporcijama tijela. No, poznato je da Madalin izgled nije oduvijek bio takav. Usporedbom starih i novih fotografija vidljivo je da je napravila izmjene na nekim aspektima svog izgleda kojima nije bila zadovoljna. Također je očito da je njezin trening bio učinkovit. Mediji u Italiji svojedobno su objavili da se zanosna Rumunjka podvrgnula raznim estetskim zahvatima. Ti su zahvati uključivali operaciju nosa kako bi se poboljšao vrh, oblikovanje njezinih jagodica i dodavanje olovke za oči u obliku mačkastih očiju. Osim toga, navodno se podvrgnula povećanju grudi silikonskim implantatima. Usporedbom fotografija vidljivo je da u ovim nagađanjima možda ima istine.