Bora Đorđević već je četiri desetljeća prisutan na estradi, no njegov osobni život i dalje je obavijen velom tajne. Svako toliko na vidjelo izađu novi i intrigantni detalji, na veliko iznenađenje javnosti. Većina tih otkrića odnosi se na njegove obiteljske odnose.Pjevač i frontmen glazbenog ansambla “Riblja čorba” u životu je tri puta stupio u brak. Trenutačno je poznato da je u zadovoljnom braku s Dubravkom Milaković. Njegov prvi brak bio je davno s Draganom Đorđević, čija je prerana smrt izazvala buru u društvu. Naime ona je pronađena mrtva u stanu nedugo nakon razvoda i špekuliše se da je sama sebi oduzela život.

 

Boris je bio sin para, dok je s njima stanovala i Tamara, Draganina kćerka. Bora Đorđević bio je poznat kao prilično vješt u prikrivanju svojih osobnih afera, pa su njegovi potomci bili rijetko viđeni. Tamara je učiteljica u školi, a prije nekoliko godina dočekala je svoje prvo unuče. Nasuprot tome, Boris živi na Rudniku, koji je daleko od grada.

Malo je poznato da je  sestra dotične osobe poznata osoba iz našeg raznolikog zabavnog programa. Bora je imao nekoliko uspješnih suradnji s Biljom Krstić, renomiranom umjetnicom. Njihovo partnerstvo seže u 1975. godinu kada su oboje bili članovi cijenjenog akustičnog ansambla “Suncokret”. Te je činjenice postala svjesna 2004. godine prilikom nastupa na promociji Čorbinog albuma “Ovde”.

Bila je gost izvođač na uvodnoj pjesmi “Mobile”. “Dopustite mi da s vama podijelim jednu malo poznatu činjenicu. Bora i ja smo zapravo rođaci, što nas čini ne samo prijateljima, već i braćom i sestrama. Samim time navijam i za natjecateljsku i za prijateljsku liniju”, otkrila je Bilja Krstić u prošlost.