Branka Katić nagrađena je priznanjem “Miloš Žutić” za iznimnu ulogu Blanš u predstavi “Tramvaj zvani želja” koju je režirala Lenka Udovički. Ova glumica je u svojoj mladosti ostvarila veliki broj glavnih uloga u kultnim domaćim filmovima. Izvođačica je nagrađena nagradom u Beogradskom dramskom pozorištu. Pred novinarima je bila iskrena o svojim budućim nastojanjima, a podijelila je i osobne detalje o svom obiteljskom životu, uključujući svoja dva sina, Luija i Joea, koji su rođeni u braku s redateljem Julianom Farinom.

Djeca su, kaže Katić, ono što je najviše ispunjava u životu. Izrazila je i nelagodu aktualnim globalnim događanjima. Što se tiče odabira prebivališta između Beograda i Londona, Branka je napomenula da joj je sada lakše urediti životnu situaciju, što joj je bilo muka dok je živjela u Los Angelesu. Glumica je izrazila snažnu želju da ponovno posjeti kazalište. Dodatno je napomenula da njezina djeca jako vole Beograd i da se osjećaju ugodno i u glavnom gradu Srbije i u Londonu.

Branka i Džuljan poznati su po privatnoj prirodi, a svoj obiteljski život drže podalje od znatiželjnih očiju medija. Nije iznenađenje da su se paparazzi trudili uhvatiti bilo kakvu fotografiju njihovih sinova. Mlađi od njih dvojice, Jo, trenutno ide u školu, dok stariji studira u New Yorku. Unatoč različitim odabranim putovima, obje osobe dijele zajedničku strast prema filmskoj industriji.

Izvještaji lokalnih medija sugeriraju da je Lui izrazio interes da se bavi režijom kao karijerom, kao što je izjavio njegov otac. S druge strane, Branka, majka mlađeg Džoa, napominje da njen sin ima prirodni talent za glumu. Tijekom posjeta Beogradu javnost je imala posebnu priliku vidjeti jednog od sinova Branke i Žulijana. Ekipa “Paparaco lova” snimila je par u zračnoj luci, dajući gledateljima priliku da sami odluče kojem je roditelju Lui više nalik.