Zajednica Jelene Karleuše i Duška Tošića već je duže vrijeme nestabilna, obilježena javnim vrijeđanjem, ali i prošarana obiteljskim snimkama na kojima se vidi da je sve u redu. U javnosti još uvijek nije poznato da li je došlo do najavljenog razvoda. Ipak, nekoliko medijskih izvora tvrdi da posjeduju informacije koje bi potencijalno mogle razotkriti pravu prirodu njihove situacije.

Prema pisanju Informera, Tošić je trenutno u ljubavnoj vezi s pjevačicom Inom Gardijan. Priča se da je sedam godina mlađa od njega. Anonimni izvor, navodno blizak Informeru, sugerira da Jelenin zakoniti suprug više ne pokušava tajiti ovu vezu. Zapravo, par je navodno viđen kako pokazuje ljubav jedno prema drugome na privatnom okupljanju. Isti neimenovani izvor navodi i da Tošić i Ina često putuju zajedno i da su nerazdvojni. U tom razdoblju na raznim društvenim mrežama pojavio se video na kojem Ina pjeva Dušku. Tijekom cijelog nastupa njegov je pogled bio prikovan za nju. Štaviše, izabrala je da otpjeva Cecinu pjesmu.

 

Ina je u razgovoru za Informer jasno rekla da je dotična izjava – koju su navodno poslali njezini prijatelji – lažna i da joj ne treba vjerovati. Naglasila je da to nema nikakvog utjecaja na njezinu vezu i da ga ne treba shvaćati ozbiljno. Tijekom emitiranja “Contra showa” dvije godine prije Ina je javno otkrila da je bila izložena prijetnjama kolegice.

Trenutačno ne mogu izraziti svoje emocije jer to može izazvati osjećaj sreće. Međutim, nedavni događaji koji su se dogodili nisu ništa manje nego izvanredni. Iako je bilo prisutno samo nekoliko pojedinaca, izvor moje trenutne situacije je prilično nevjerojatan. Žena, koja je slučajno naklonjena glazbi i posjeduje zavidan par dugih nogu, poslala mi je niz zastrašujućih poruka. Zasad ću se suzdržati od otkrivanja njezina identiteta. Ina, i dan danas u nevjerici, prepričava razgovor u kojem joj je rečeno da zbog nepravednog razloga ne može pjevati nigdje drugdje. Unatoč osjećaju ljutnje i iskušenju da reagira, nije se htjela spustiti na tako nisku razinu i umjesto toga odlučila se usredotočiti na svoju praksu. Ina nije otkrila ime pjevačice koja je umiješana u ovu situaciju.