Aleksandra Prijović je napravila podvig kakav većina može samo da zamisli. U dobi od 28 godina uspjela je rasprodati tri Arene. Javnost je zaokupljena mnoštvom detalja oko njezina uspjeha, poput onih koje su škole pohađali Prija i Filip.

Aleksandra Prijović je svoje formativne godine provela u skromnom domu udaljenom od užurbanog belomanastirskog srca. Iako je bila marljiva učenica, ubrzo je došao do izražaja njezin urođeni dar za pjevanje i pokazalo se da je to njezin pravi poziv. Njezina majka Borka i sama je bila glazbenica, a od nje je Prija naslijedila glazbeni talent. Tijekom tog vremena njezini su baka i djed igrali ključnu ulogu u njezinu odgoju i brizi, a ona i dalje duboko cijeni njihov doprinos njezinu životu čak i sada.

Aleksandra je završila osnovnu školu i nakon toga upisala  srednju školu, uspješno završivši tri razreda prije četvrtog razreda. Prema vlastitim riječima, život ju je odveo u drugom smjeru, a pjevanje joj je postalo jedina težnja i ambicija. Ipak u jednom intervjuu je naglasila da ima namjeru da završi srednju školu kada bude imala dovoljno slobodnog vremena, ali se to neće desiti u skorijoj budućnosti obzirom na to koliko je tražena za nastupe.

Filip Živojinović započeo je svoju tenisku karijeru u mladosti, učeći i igrajući uz svog oca, cijenjenog tenisača Slobodana Bobu Živojinovića. Godine 2003. proglašen je juniorskim prvakom Srbije i Crne Gore. Unatoč bavljenju sportom, Filipu je prioritet bilo i obrazovanje. Pohađao je Britansku međunarodnu školu u Beogradu, a kasnije se usavršavao na Sveučilištu Rice u Houstonu. Aleksandra i Filip u braku su od 2018. Njihova ljubav kulminirala je rođenjem sina Aleksandra u ožujku sljedeće godine.