Kćerka poznate folk pjevačice  Cece Ražnatović, Anastasija, je i sama krenula majčinim stopama. Započevši svoju karijeru u mladoj dobi od 20 godina, predstavila je svoj inauguracijski singl “Perfect Par”. Godinu dana kasnije, 2019., uslijedio je drugi singl “Rane”. Osim toga, svoj vokalni talent dala je kao prateća pjevačica na pjesmama svoje majke Svetlane Ražnatović, a za svoja je postignuća dobila priznanje nominacijom za debitanticu godine. Prije debija svoje inauguracijske pjesme 2018., dala je do znanja da ne želi nastaviti karijeru u glazbenoj industriji.

Njen ljubavni život je oduvijek bio interesantan javnosti. Anastasija Ražnatović je svojevremeno bila u dugoj ljubavnoj vezi sa Kostadinom Terićem. Danas je Cecina kći zadovoljno udana za Nemanju Gudelja, dok je sam Terić sreću pronašao uz Podgoričanku Valentinu Lopičić. Par je blagoslovljen s dva sina. Nakon prekida, Anastasija se obratila medijima i izjavila da između nje i Kostadina nema nikakvih nesuglasica. Razišli su se prijateljski, a unatoč glasinama o svađama, ostali su prijatelji. Anastasija je zadržala pozitivno mišljenje o Kostadinu.

Iako su sinovi Zvezdana Terzića zaokupili interes javnosti, o starijem bratu Nikši ima vrlo malo podataka. Mediji imaju vrlo malo informacija o najstarijem sinu Zvezdana Terzića, koji je izrazio želju da ostane u privatnosti. Jedina pojedinost koja se zna o njemu je da je dobio formalnu obuku u boksačkom sportu.

Profesionalno boksačko usavršavanje Nikše Terzića nepobitna je činjenica, no detalji iz njegova osobnog života ostaju tajna za javnost. Rijetko se viđa na javnim događanjima na kojima bi mogao biti uhvaćen kamerama, a jedan od rijetkih izuzetaka je pojavljivanje na svadbi Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.