Milutin Mima Karadžić, producent, glumac i redatelj srpskog i crnogorskog podrijetla, rođen je u Bijelom Polju 9. travnja 1955. Djetinjstvo je proveo u Nikšiću, a trenutno živi i radi na relaciji Srbija – Crna Gora. Njegov brat, Milan Karadžić, poznati je redatelj u kazališnoj, televizijskoj i filmskoj industriji. Tijekom svoje karijere Karadžić je odigrao niz uloga kako u kazalištu tako i na filmu.

Posebno je poznat po portretiranju policajaca i ulogama Vojina Čađenovića u “Mešoviti brak”, Save Bačića u “Budvi na penu od mora” i Mašana Čerovića u “Susjedima”. Iako je veći dio svoje karijere Karadžić bio stalni član ansambla “Ateljea 212”, 2013. je odlučio napustiti svoje mjesto u kultnom beogradskom kazalištu kako bi se posvetio producentskom radu i ustupio mjesto mladom glumcu.

Nakon gotovo dvadeset godina života u Skadarskoj, Mima Karadžić se preselio na Vračar gdje i sada živi. Unatoč tome što je pažljivo čuvao svoju privatnost od nepoželjnih pogleda, medijima nikada nije dopustio pristup njegovoj rezidenciji. Unatoč tome, njegovi računi na društvenim mrežama nude drugačiju priču, gdje su njegovi pratitelji u više navrata vidjeli njegovo prebivalište. Smještena u srcu Vračara, u jednoj od njegovih najprestižnijih ulica, Mima Karadžić dala je sve od sebe pri kupovini nekretnina. Kao doživotni neženja, nije štedio na uređenju svog doma, pobrinuvši se da svaki detalj bude pedantno uređen po njegovom ukusu.

Raskošan interijer prostora obiluje složenim detaljima. Ogromna količina umjetničkih djela, uključujući slike i razne druge komade, koja krase svaki kutak područja bila je divno iznenađenje za sve koji su ušli. Momački dom Mime Karadžića svjedočanstvo je njegova osobnog ukusa i estetike, pravo umjetničko djelo samo po sebi. No, primjetno je da u prostoru izostaje ženstveni štih, koji bi ovom ionako zadivljujućem ambijentu zasigurno dao dašak topline. Da li će se odlučiti da svoje gniejzdo podijeli sa svojom emotivnom partnerkom ostaje da se vidi.