Porodica je najveća svetinja i to čak i slavne ličnosti dobro znaju, kao što se vidi u današnjem članku. Aleksandra Prijović cijelo ljeto ima pretrpan raspored nastupa, ali joj je prioritet da slobodno vrijeme provede sa svojim najdražima. Centralno mjesto u njenom životu zauzima sin Aleksandar, a presudnu ulogu u njegovom odgoju ima majka Borka. Poznato je da pjevačica ima duboku vezu s majkom, koja je često prati u Beogradu.

Borka s Aleksandrom i njezinom obitelji redovito putuje, a nedavno su zajedno proveli ugodan trenutak. Fotografirale su se kraj bazena i pokazale svoja tijela u kupaćim kostimima. Aleksandra se odlučila za živahni bikini, dok je Borka odabrala žuti, a njihov izgled dobio je brojne komplimente. Neki od pohvala komentirali su kako majka i kći podsjećaju na dvije sestre, a teško je odrediti tko je ljepši.

Inače, Prijović je uvijek otvoreno govorila o svom izazovnom djetinjstvu i nepokolebljivoj podršci koju je imala od majke. Aleksandrin talent izravan je rezultat glazbenih sposobnosti koje su joj prenesene od bake i majke. Borka je u intervjuu za emisiju “Metar moga sela” televizije “Blic” govorila o odrastanju svoje ćerke i izuzetnim uspesima koje je postigla. Borka je ispričala: “U mojoj obitelji pjevanje je oduvijek bila profesija. Moja mama je bila pjevačica, kao i moji stričevi, a onda sam ja došla na red.

Kad su mi Aleksandru dali u naručje nakon što se rodila, odmah sam znala da bila je predodređena da bude pjevačica. Prepoznala sam je po zvuku njenog plača, iako je nikada prije nisam vidila ni čula. Samouvjereno sam proglasila, ‘Evo dolazi moja pjevačica.’ Mnogi me pitaju kako se osjećam zbog njenog uspjeha i jesam li ponosna. Naravno da jesam,ali meni je sve to prirodno. Prigrlila sam to kao normalan dio i njenog i mog života, nešto što je bilo vezano da se dogodi”, zaključila je Borka.